سلام
تو کلاس ما یک دختر و پسر هستند چند ماهه با هم هستند . پسره از لحاظ مالی از دختره سر تر هستش و البته به خاطر اینه که دو تا شغل داره و خانواده شم اونجوری که دختره تعریف میکنه خیلی ساپورتش میکنن . مشکلشون این بوده که پسره کار و درسش اولویتش بوده زیاد به این محل نمیداده
یک بار تنظیمات گوشی دوست صمیمی من به مشکل خورده بود بعد کلاس چون این پسره سر در میوورده داده بهش پسره هم درستش کرده اما من نمیدونم چطوری که تونسته از طریق گوشی خودش وارد اینستای دوستم بشه
بعد چند روز این دختره داشته با دوست من صحبت میکرده که اره برای من وقت نمیزاره دوست منم پشت سر پسره خیلی بد حرف زده نمیدونم گفته پولداره شبیهه گدا ها میگرده / حالا خداوکیلی اصلا اینطور نیستش من نمیدونم چرا اینو گفته / بعد فردای اون روز پسره جلوی همه سر دوست من داد و بیداد راه انداخته که تو بیخود میکنی پشت سر من حرف میزنی حتی خیلی معذرت میخوام که اینو میگم ورداشته به دوستم گفته گوه خوری لباس پوشیدن من به تو نیومده
خلاصه بعد از این با اون دختره که اشنا میشدن هم قطع ارتباط کرده
حالا دوست من میگه تو گروه این با من بحث کرد تو طرف من رو بگیر ولی من اصلا دلم راضی نیست چون درسته اون پسر رفتارش بد بوده امام دوست منم کاملا بی تقصیر نبوده از طرفی هم این دوستم با من صمیمی از من انتظار داره . رفتار درست چی هست؟
* خانوما من متاهلم لطفا فکر بدی نکنید گفتم طرف اون پسر رو نمیگیرم فقط خدا میدونه درست و غلط ماجرا چی بوده