2777
2789
عنوان

اشتباهی

173 بازدید | 14 پست

من نميدونستم اینجا فقط خانومها هستند .مثل اینکه مزاحم خانومها شدم .ببخشید و خدا نگهدار

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بای بت برو بقیه رو هم با خودت ببر

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حالا زیاد ضرورتی به بیان نبود

فک کرده التماسش میکنیم ک ای بابا نفرمایید اصغر آقا تشریف داشتین براتون اش افطاری درست کردم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فک کرده التماسش میکنیم ک ای بابا نفرمایید اصغر آقا تشریف داشتین براتون اش افطاری درست کردم

😂

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
برنج هم خیس کردی ؟

خواهر برا اصغر آقا دمم کردم پلو زعفرانی بات حرف میزنه 

وی چادر را ب دندان میگیرد و در حالی ک مینیجوب پوشیده دوان دوان ب سمت خانه میرود🤣

نخیر خانوم .چه التماسی ؟من نیازی نمی بینم که اینجا باشم .و این پست را فرستادم تا ببینم چی میگید .میدونم از مردها خوشتون نمیاد ولی در جامعه مرد و زن به هم محتاجند حالا نگم که بیشتر زنها به مردها محتاجند 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

بای بت برو بقیه رو هم با خودت ببر

ببخشید دیکه بقیه دست من نیست