2777
2789
عنوان

گربه ی بامزه 🥰😍🥰😍

197 بازدید | 23 پست

نگاش کنید آخه 🥰🥰😘😘😘

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوو😍

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

کوو😍

لینکشو چجور میشه گذاشت؟؟؟

//uupload.ir/view/۲۰۲۵۰۲۱۷_۱۲۴۳۴۴_g586.mp4/

....

وای چه خوش رنگه 😍😍😍من عاشق این رنگم تو گربه ها

شبیهه گارفیلد بود ولی لاغرش بود

آخه خدا چه جیگره 😍😘

تو کوچه دیدیش ؟

منم یه گربه نارنجی هست که زنه

حامله هم هست

صبحا میاد دم خونمون میشینه میو میو می‌کنه

صداش تا اتاقم میاد

ما بهش غذا میدیم عادت کرده بهمون

انقدر نازه و خوشگله

پارسال ۴ تا بچه زایید . تو یه زمین خالی داخل کوچمون

دو تا قهوه ای . دو تا نارنجی همرنگ خودش

قهوه ای ها به شوهره رفته بودن😅😆 شوهرش میشناسم

لینکشو چجور میشه گذاشت؟؟؟

باید بری تو سایت آپلود عکس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آخه خدا چه جیگره 😍😘تو کوچه دیدیش ؟منم یه گربه نارنجی هست که زنهحامله هم هستصبحا میاد دم خونمون میش ...

آره تو کوچه بود 

یه بال مرغ گرفته بود دستش یه ساعت داشت باهاش بازی می‌کرد😂😂😂

ای جون نوزاد گربه خیلی نازه

باید بری تو سایت آپلود عکس

رفتم نی نی سایت میگه لینک نمیشه بذاره