2777
2789
عنوان

بلفی بازگشت

712 بازدید | 0 پست

سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان گل نی نی سایتی 

سه روز پیش برای جواب دادن به یک کاربر بی فرهنگ و بی شخصیت که به خودم و همسرم و پسرم چندین بار توهین کرده بود و تاپیک التماس دعا برای پسرم طبق تهدیدی که خودش انجام داده بود زده بود به نی نی یار اعتراض کردم کاربری منو به جرم نفرین! اونم جمله ای که گفتم روزگار میگذره و میچرخه و تو همین شرایط قرارت میده این جمله از حضرت علی هست که از نظر نی نی یار نفرین حساب شده 

دوباره با کاربری دوم که گاهی تعلیق میشدم اومدم تاپیک درد و دل زدم سریع تاپیکم رو بستن !

و دوباره تاپیکی دیگه زدم که با دوستام صحبت کنم همون صفحه اول تاپیک رو مجدد بستن و کاربری دوم رو تعلیق کردن به جرم تاپیک تکراری ...

جالبه دو تا کاربر هم به خاطر من و اینکه چه اتفاقی برام افتاده و یکی شون جواب دوستانی که نمیدونستن چی شده رو داده بودن تو یک تاپیک تعلیق شدن ....

وضع سایتتون خیلی اسفناکه پر از کاربرهای بی ادب و کم سن و سال گاها چهارم پنجم ابتدایی کاربرهای مرد بی شخصیت و کاربرهای زن نما که تو تاپیکهای مختلف میرن درباره مسائل زنونه نظر میدن یا سوالی های انحرافی میپرسن هزاران بار خود من گزارش زدم ولی هنوز کاربری هاشون هست و جولان میدن و حتی خودتون گفتید تا مزاحمت نداشته باشن موردی نداره حضورشون ....

کاربرهای هستند که فحش های زشت و ناموسی میدن هستند 

شما حالا چرا روی من حساس شدی ؟ چون گفتم میرم از اون کاربر شکایت میکنم؟ 

اتفاقا دفتر پلیس قضایی رفتم نامه گرفتم برای فتا و به زودی احضاریه برای اون شخص فرستاده میشه 

همون شب تو همون تاپیک چندین بار گزارش توهین و تمسخر زدم برای نی نی یار نیومد بعد چی شده که من تا تاپیک میزنم میاین تعطیل و تعلیق میکنی؟!

سایت به جای نی نی یار داشتن احتیاج به یک مشاور و روانپزشک و روانشناس تو سایت داره با این حجم معضلات روحی و روانی که اینجا میبینیم ...

از همه دوستانی که پیگیر بودن اومدن همون تاپیک دلداری دادن و یکی از دوستان که به شدت معترض بود و فعلا تعلیق شده به خاطر من و دوستانی که تو تاپیکهای مختلف منو تگ میکردن ممنونم فکر نمیکردم اینجا این همه دوست عزیز داشته باشم ❤️❤️❤️

و در نهایت چند تا کاربری که باز هم تو تاپیکهای مختلف گفته بودن اخلاق من بده بله عزیزم اخلاقم با هرکسی مثل خودشه ببین چی گفتی چی کردی و چی جواب گرفتی اگر حرفی زدم ببین نتیجه کدوم حرفت بوده و اینجا من کلی دوست با عقاید ۱۸۰ درجه مخالف دارم اما اجازه نمیدم حتی کسی به اونا بی حرمتی و توهین کنه با اینکه افکارمون متفاوت هست پس اگر دنبال تایید بودی من تاییدت نکردم از این به بعد تاپیک زدی بگو کاربرهای بیان که فقط تاییدت کنن و زشتی کاری رو کردی به روت نیارن ...

یک کاربر که دیگران منو تگ کرده بودن و دیدم گفته فیکه 

عزیزم بعد ۱۴ سال که اینجام این حرفها فقط بوی حسادت میده نگو بهت بقیه می‌خندن....

و بازم اون کاربری که گفته بودی من از شوهرم تعریف کردم عزیزم و اون کاربر اذیت شده شاید مجرد بوده یا شوهرش مشکل داشته من گفتم کسی دوست ندارم بهش تهمت بزنه اگر این تعریف هست و بازم حال خوب شما رو بد کرده خدا بهتون آرامش بده واقعا 

اینا رو هم نوشتم چون تو همین روزهای تعلیق جاهایی که تگ میشدم میدیدم چقدر قلب یک سری افراد کوچک چقدر هم دنبال من هستند .

و چقدر هم دوست خوب داشتم و نمیدونستم 

از همه دوستانی که قلبشون به وسعت دریاست تشکر میکنم خدا شماها رو نگه داره و اصرار شما باعث برگشتن من بود❤️❤️❤️

از این به بعد هم سعی میکنم جواب بی حرمتی و توهین و بی احترامی یک سری کاربرهای معلوم الحال رو ندم چون قوانین سایت برای من اجرا میشه نه اونهایی که توهین میکنن و درنهایت به تگ کردن شما که اصولا حضور هم ندارید بسنده میکنم...

کمتر هم سعی میکنم حضور داشته باشم فقط تاپیک های مادرانه و کودک مثل سابق من اهل حس ششم و طلسم و دعا و روابط خانواده همسر و دروغگویی و داستان‌های سریالی نیستم ...

در پناه خدا باشید. بلفی ۱۴ ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️