2777
2789
عنوان

عاشق دم عیدم

226 بازدید | 16 پست

فک کن همه خواننده ها اهنگ شاد میدن🥲🥲

جدا از کیفیت برای من یه حس خیلییی خوبی داره 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما همیشه دم عید میریم مشهد برای منم حس خوبی داره

خوشبحالت 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اره مثلا ساسی ی اهنگی داده ای تف تو این شانس ما

🤣🤣🤣🤣

بیشتر به خاطر خواننده مورد علاقه خودم گفتم 😅😁🤝

امسال میخواستیم چیزی نخریم ولی همینکه هوا یکم گرم میشه انگار ادمو قلقلک میده پاشو برو خرید عید الان ...

دقیقاً چند روز پیش هوا خیلی سرد بود آدم اصلاً نمی‌خواست در بیاد بیرون

امسال میخواستیم چیزی نخریم ولی همینکه هوا یکم گرم میشه انگار ادمو قلقلک میده پاشو برو خرید عید الان ...

خوشبحالتون ایشالا چیزای خوب و با کیفیت بخریددد🤍

من بچه بودم حس خوبی داشت برام الان با ماه و روزای دیگه فرقی نداره

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

من بچه بودم حس خوبی داشت برام الان با ماه و روزای دیگه فرقی نداره

من فک کن تنها دلیل شادی ام واسه سال نو اهنگ جدیده خوانندمه🤣🤣

من فک کن تنها دلیل شادی ام واسه سال نو اهنگ جدیده خوانندمه🤣🤣

عزیز دلم🥰🥰🥰

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.