2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه

226 بازدید | 40 پست

من بخاطر کیست گهگاهی قرص میخورم یاسمین و ال دی،این سری قرصم ک تموم شد پریروز پریود شدم،،دوره پریودم سه تا چهاروزه،ولی از دیشب تا الان اصلا خونریزی نداشتم،بهونظرتون دلیلش چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاهای گرم بخور که میاد.دوش آبگرم هم بگیر

هروقت که دستت از همه‌جا کوتاه شد با همه‌ی وجودت بگو:وَأُفَوِّضُ أَمْرِ‌ی إِلَى اللَّـهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ‌ بِالْعِبَادکارم را به خدا می سپارم،خداوند بینا به بندگان است.
ینی دلیلش چیههه

نمیدونم والا.من ماهه پیش مجبور شدم 2تا لونژیل بخورم.از پریشبم دارم با ال دی جلوگیری میکنم.کلا خونم کم شده.ماهه پیش رفتم دکتر پرسیدم گفت چیز خاصی نیست

این تغییرات پریود دلیلی نداره بلاخره هورمونه دیگه یه بار کمه یه بار زیاد..یه بار دیر میاد یه بار زود...به نظرم خیلی زوم نکن روش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

شايدً بستگي به مواد غذائيت داشته باشه، منم گاهي ضعيف ميشم يا مثلا مريض شدم و إنتي بيوتيك خوردم اصلا خونريزي ندارم، اگر يكبار باشه طبيعيه وليً اگر اتفاق افتاد دوباره ي دكتر مشورت كن، اينم بگم منم هر ماه با ال دي پريود ميشم يعني كنترل شدست همه چيزش 

نمیدونم والا.من ماهه پیش مجبور شدم 2تا لونژیل بخورم.از پریشبم دارم با ال دی جلوگیری میکنم.کلا خونم ک ...

وااای من لونژیل خوردم ۸ ماه بهم ریختم🙈🙈اصلا خون نداشتم دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
میگن تو دوره پریود زیاد حموم نکنیم ک.من دیشب دوش گرفتم بند اومد😐😯

جدي؟ مال من برعكسه من بخوام زودتر بشم تند تند ميرم حموم يكي دو روز زودتر پريود ميشم بعدشم حموم كه ميرم بعدش خَيلي زياد ميشه خونريزي 😬😬😬 كلا فكنم چپه ام من 

میگن تو دوره پریود زیاد حموم نکنیم ک.من دیشب دوش گرفتم بند اومد😐😯

منم با حموم قطع میشم..۳ روز اول و نهایت نمیرفتم