2777
2789
عنوان

چابهار یا کیش

146 بازدید | 9 پست

من آخرین بار ۶سال پیش  کیش رفتم ، با ماشین 

خرید آنچنانی هم نکردیم ولی یادمه همهههه چی اونجا ۳برابر شهر خودمون بود 

کلا یه روز موندیم ،اصن نفهمیدم چیشد 

قشم هم ۳بار رفتم 

هر بار هم با ماشین خودمون 

کل ایرانو رفتم تنها جایی که نرفتم چابهار و زاهدان یوده 

چابهار که بهشت گمشده هست 

شوهرم میگه اونجا نا امنه 

منم میترسم راستش

از لحاط دور بودن و اینا هم مشکلی نداریم ، ۲تا راننده این 

منو شوهرم میشینیم تو جاده

نظرتون راجب چابهار چیه ؟؟؟ 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
کیش در حالت عادی گرون همه چی الان هم که عیده بدتر از کرایه هااا به شدت گرونه ولی خوب جاهای قشنگم دار ...

اصن تمیزیش،  خلوت یودنش، دنج بودنش خوبه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کیش در حالت عادی گرون همه چی الان هم که عیده بدتر از کرایه هااا به شدت گرونه ولی خوب جاهای قشنگم دار ...

کسایی که ساکنن همه پولدارن؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

کسایی که ساکنن همه پولدارن؟

ن ربطی نداره که ولی اونجا هزینه زندگی واقعا بالاس ی خونه کوچیک که ی اتاق خیلییی کوچیک داره ۲۰ به بالاس 

دیگه درآمد دارن که زندگی شو بچرخه 

آدمای پولدارم هستن همه جوره هستش دیگ

ن ربطی نداره که ولی اونجا هزینه زندگی واقعا بالاس ی خونه کوچیک که ی اتاق خیلییی کوچیک داره ۲۰ به بال ...

اها خب واسه شهرای کوچیک و ارزون هم زندگی سخته گفتم شاید کسایی که کیش زندگی میکنن همه اوضاعشون خوبه که موندگار شدن با این گرونیایی که اونجا هست

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

من قصد سفر باماشین شخصی به چابهار داشتم بعداز پرس وجو مسیرم رو عوض کردم، امنیت جالب نیست و بنزین هم ...

وا شما یکبار برو متوجه میشی اونجا بیشتر مردم شهرستان چابهار رو ترک و شیراز و کرد و تهرانی هستن و سالهاست دارن زندگی میکنن و جاذبه های قشنگ و دیدنی داره در کنار وجود منطقه آزادش و زاهدان هم یه چهارراه رسولی کل سال از کل کشور میان برای خریداشون اونجا و امنیت هم داره مثل شهرای دیگه . چقدر جو رو متشنج میکنید