2777
2789
عنوان

دلشو شکستم

234 بازدید | 12 پست

دلم گرفته اونایی که طعنه میزنن و بد حرف میزنن لطفاً نیاین🙏🏼

بعد چند وقت دو شب همو دیدیم برام گل گرفت خوراکی گرفت شام بیرون بودیم سینما رفتیم مامانش برام سوغاتی گرفته بود و خوراکی درست کرده بود آورد و....خلاصه هر کاری کرد این دو شب بهم خوش بگذره

نامزدم نیست نزدیک سه ساله با همیم‌ بابام راضی نیست بیان خواستگاری 

دیشبم رفتیم بیرون دو ساعت با هم بودیم بعدش خواست بره پیش دوستش چون ما دیگه تا چند هفته نمی تونیم همو ببینیم دلم گرفت که منو ول کرد رفت پیش دوستاش چون دوستاش هر شب هستن هر چی از دهنم بیرون اومد بهش گفتم و گفتم تو معیار های منو از همسر آینده ام نداری و....خیلی حرفای بدی زدم بهش

الان حس میکنم فکر میکنه کارایی که برا خوشحالی من می‌کنه برا من بی ارزشه

گفت من هر کاری کنم تو از من راضی خوشحال نمی شی گفت من برا زندگیم برنامه دارم طبق برنامه ای که ریختم پیش میرم تو هم جز برنامه ای 

من خیلی لوس و خودخواهم؟

چیکار کنم بتونم این حرفایی که بهش زدم رو جمع کنم؟

هیچی
شما که ظاهرا ازش راضی نیستید و پدرتون هم راضی نیست
چرا این رابطه رو قطع نمیکنید؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا رابطه بی سرانجام کشش میدید تمام کن بره آدما را دنبال خودتون نکشونید

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

هیچیشما که ظاهرا ازش راضی نیستید و پدرتون هم راضی نیستچرا این رابطه رو قطع نمیکنید؟

من ازش راضی ام دوسشم دارم فقط دیشب چون بعد چند وقت دیدیمش و می‌خوام بریم تا بعد عید نیستم توقع داشتم از برنامه اش بزنه و نره پیش دوستش و بیشتر پیشم بمونه 

بابامم بالاخره راضی میشه

چون همو دوست داریم و منتظریم شاید بابام رضایت داد

خب پس چرا تخریبش میکنی

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»