2789

الان ماه رمضونه روزه بگیر دم افطار خودت دعا کن پیش نوکر جن نرو

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دعا کردم میدونم واسه حدا کاری نداره ولی نمیپونم چرا نمیده

یا برات ضرر داره یا موقعش نشده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

یا برات ضرر داره یا موقعش نشده

همیشه نمیشه گفت چرا واسه ما هر چیزی میخایم نمیده ولی همونو یکی دیگه مبخاد به بهترین نحو ممکن میده ینی ما هر چی میخایم به صلاحمون نیس؟ چرا خدا ظلمو میبینه ساکت میشینه؟ 

چرا ما طلم کنیم همون لحظه جواب میده یکی دیگه ظلم کنه خوبی میکنه بهش؟

اتفاقا اونایی که زود جواب میگیرن رو خدا بیشتر دوست داره من خودم اگه از زمین هزار تومن بردارم به شب نرسیده یخچال و تی وی با هم میسوزه😅

ولی اونیکه دیر جواب میگیره بد جواب میگیره بدددد

کاش خدا جواب طلمو بده کاش همین ی بار جواب بده برام💔

اگر واقعا ظلم کرده صد در صد جواب میگیره تو خیلی عمولی پیش دعا نویس نرو بسپار به خدا اگر بری سراغ دعا نویس و بخوای خودت جوابشو بدی مطمئن باش بدتر بلا میبینی ولی اگر صبر کنی و واگذار کنی هم خودت شاد میشی هم اون آدمو ذلیل میبینی

من خیلی تجربه داشتم

سلام این کارو نکنین ضررش خیلی بیشتر از نفعشه تاره اگر نفعی باشه

مشکلتون چیه؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم