2789
عنوان

خرید عید کردید

149 بازدید | 9 پست

بگید چیا گرفتید من اصلا بیرون نرفتم لباس پسر بزرگم واسه سال قبلش اندازه بود واسه کوچیکه هم دادم لباس قدیمی عید پسر بزرگم اندازه کرد خیاط نو بود زیاد نپوشیده بود خودم هم لباس سال قبلم زیاد نپوشیده بودم اما وسایل خونه خریدم راضیم شکر شما هم بگید شاید انگیزه و شادی عید بگیریم یکم خیلی امسال اسفند بی نشاطی هست

نه. برنامه‌ای برای خرید نداشتم از اول. ولی سال‌های پیش اگه قصد خرید هم نداشتم حداقل بیرون می‌رفتم ببینم چه خبره.

امسال اصلا حال و هوای عید نیست که آدمو بکشونه بیرون.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط پارچه برای مانتو گرفتم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مبارک باشه ولی راست ش کارتو نپسندیدم وقتی ماشالله داری که وسایل خونه بخری چرا کوچیه باید لباس بزرگه رو واسه عید بپوشه من نمیگم‌بنداز بیرون اصراف بشه یه دست میخریدی اونم در کنارش استفاده می‌کرد 

بله شکرخدا ولی نمیگم حقیقتا خیلی ها توان خرید ندارن اخلاقا حس خوبی نمیکنم از بیان خریدام در اینجا

منظورم پز اینا نبود من خودم هم مخالف اش هستم گفتم بگیم واسه عید چی کردیم شاید یکم روحیه شادی بیاد تووجودمون

مبارک باشه ولی راست ش کارتو نپسندیدم وقتی ماشالله داری که وسایل خونه بخری چرا کوچیه باید لباس بزرگه ...

آخه لباسش طوری نیست که بشه روزمره بپوشه رسمی بود نوهم ه

بود گفتم اسرافه چند روز بیشتر نیست که واسه چی بخرم بچه هم دوساله اش متوجه نیست عوض اش پول دستم بیاد براش طلا پس انداز کنم