2777
2789
عنوان

خرید عید کردید

148 بازدید | 9 پست

بگید چیا گرفتید من اصلا بیرون نرفتم لباس پسر بزرگم واسه سال قبلش اندازه بود واسه کوچیکه هم دادم لباس قدیمی عید پسر بزرگم اندازه کرد خیاط نو بود زیاد نپوشیده بود خودم هم لباس سال قبلم زیاد نپوشیده بودم اما وسایل خونه خریدم راضیم شکر شما هم بگید شاید انگیزه و شادی عید بگیریم یکم خیلی امسال اسفند بی نشاطی هست

نه. برنامه‌ای برای خرید نداشتم از اول. ولی سال‌های پیش اگه قصد خرید هم نداشتم حداقل بیرون می‌رفتم ببینم چه خبره.

امسال اصلا حال و هوای عید نیست که آدمو بکشونه بیرون.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط پارچه برای مانتو گرفتم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مبارک باشه ولی راست ش کارتو نپسندیدم وقتی ماشالله داری که وسایل خونه بخری چرا کوچیه باید لباس بزرگه رو واسه عید بپوشه من نمیگم‌بنداز بیرون اصراف بشه یه دست میخریدی اونم در کنارش استفاده می‌کرد 

بله شکرخدا ولی نمیگم حقیقتا خیلی ها توان خرید ندارن اخلاقا حس خوبی نمیکنم از بیان خریدام در اینجا

منظورم پز اینا نبود من خودم هم مخالف اش هستم گفتم بگیم واسه عید چی کردیم شاید یکم روحیه شادی بیاد تووجودمون

مبارک باشه ولی راست ش کارتو نپسندیدم وقتی ماشالله داری که وسایل خونه بخری چرا کوچیه باید لباس بزرگه ...

آخه لباسش طوری نیست که بشه روزمره بپوشه رسمی بود نوهم ه

بود گفتم اسرافه چند روز بیشتر نیست که واسه چی بخرم بچه هم دوساله اش متوجه نیست عوض اش پول دستم بیاد براش طلا پس انداز کنم