2777
2789
عنوان

نامزدم میگه😔

342 بازدید | 11 پست

سلام خواهرا تو تاپیک قبلیام گفتم که نامزد دارم و خیلی همدیگه رو دوست دارم مشکلی که تازگی برام پیش اومده اینکه چند وقته زیاد واسم وقت نمیزاره چت کنیم مثلا وند شب پیش آخر شب ساعت 1 بود بعد چت میکردیم طول می‌کشید جوابمو بده میگفتم این وقت شب کار که نداری چرا زود جواب نمیدی بعد قهر کردم خابیدم کلی ازم معذرت خواهی کرد که داشتم فیلم میدیدم با اینکه من چندبار پرسیدم کار داری بگو 

ی مدتم هست میره بیرون میگه کارامو انجام بدم میگم کارت چیه میگه یسری کار دارم باید انجام بدم بعد از دهنش در میره میگه ذهنم خیلی درگیره بهش گفتم چرا بگو دلیلشو کنجکاو شدم میگه عشقم کنجکاو نشو جان خودته چیزی نیست 

خواهش میکنم نظراتتون بگید من مادرم آدم عصبی هست نمیتونم باهاش مشورت کنم شما فکر کنید دختر خودتون اینا طبیعیه یا من حساسم یا چیزی شده همش میترسم مشکلی پیش اومده بهم نمیگه

تاپیک قبلی نوشتم بیاید کسی نیومد مجبور شدم دوباره بزارم

✨زندگی کوتاهه، لاکمو بزنم بهتر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم اما واسه من اینطور شد و هی‌من بدتر خودمو چسبوندم بهش و دراخر گندش دراومد ک خیانت کرده امیدوارم واسه تو اینطور نباشه ولی مواظب باش

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

ب نظرم یکم بیشتر صبوری کن ببین این رفتارش ادامه پیدا میکنه یا نه .عجول نباش

اگه ادامه داشت چی باید چکار کنم میترسم مشکلی داشته باش چون می‌گفت برم چکاپ بدم میگم نکنه مریض شده یا یچیزی که نمیخاد من بدونم

بنظرم پاپیچش نشو 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

عزیزم‌مردخوشش نمیادزنش مدام کنترلش کنه سعی کن تماسهاتوکم کن اون بهت زنگ بزنه نه توخیلی به مردت نچسب

میگم نکنه مشکلی داره تنهایی نتونه درستش کنه به منم نمیگه وای خیلی حالم بده

اگه ادامه داشت چی باید چکار کنم میترسم مشکلی داشته باش چون می‌گفت برم چکاپ بدم میگم نکنه مریض شده یا ...

خب ازش میپرسی.یابرگه ازمایشومیبینی.

خدایا؛توبساز"توبسازی قشنگتره❤