2777
2789

من هم این مشکل رو دارم ولی راستش زیاد به دمنوش معتقد نیستم رفتم دکتر زیاد هم نتیجه نداده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با نیوشا و اینا کار ندارم برا نفخ و یبوست نعنا دم میکنم و روغن زیتون میخورم کلا سعی میکنم خودم دم نوش درست کنم 

زنجبیل دم میکنم

پونه دم موکولم

بادرنج بویه ‌...😆

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

درمان یبوست فرنی کم شیرین و تقریبا شل با ارد برنج هست. گرم بخور. خاک شیر خوب و رسیده با شکر و آبلیمو خوشمزه بخور. خاک شیرش خوب نباشه و نرسیده باشه بدتر دلدرد میگیری و نفخ می کنی. صبح ناشتا یه لیوان بزرگ آب گرم و عسل و آبلیمو بخور کلا شست و شوی دستگاه گوارش هست تو طب سنتی. من اینا رو به چشم خودم دیدم واسه چند نفر و تجربه هم کردم.  

اگه روده ی حساس و تحریک پذیر داری، سبزیجات و میوه ها و چیزای خام برات نفخ میاره. و به زمان مصرفش باید توجه کنی. 

بعدش خودت باید توجه کنی با چی یبوست می گیری. مثلا  دوست من برنج می خوره یا پسته اینطوری میشه و روغن زیتون می خوره خوب می شه. از سیر توی غذا بی نهایت راضی بود برای رفع مشکلش در صورتی که اینا واسه من اثر نداشت.

نیوشاااا نخریییییییی خدا لعنتشون کنه

چرا جانم دوست من که کلی تبلیغ میکرد البته منم باور نمیکنم نیوشا و اینا رو

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اگه روده ی حساس و تحریک پذیر داری، سبزیجات و میوه ها و چیزای خام برات نفخ میاره. و به زمان مصرفش بای ...

من بای پس کردم از روزی که کردم روز خوش ندیدم

بنفشک بنفش   
چرا جانم دوست من که کلی تبلیغ میکرد البته منم باور نمیکنم نیوشا و اینا رو

عزیزم من تجربه خیلی بدی دارم از مصرفش. تا حالا هم به کسی بر نخوردم که راضی باشه. شما دوستت فروشنده هست یا خودشون مصرف کردن؟

عزیزم من تجربه خیلی بدی دارم از مصرفش. تا حالا هم به کسی بر نخوردم که راضی باشه. شما دوستت فروشنده ه ...

به من که میگفت خودش مصرف کرده