2777
2789
عنوان

سقط عمدی

811 بازدید | 20 پست

سلام خانمها همسرم دارویی مصرف میکرد و من حالا اگه میخواستم باردار نمیشدم ولی الان باردارم وخیلی زود فهمیدم از عوارض دارو روی جنین خیلی میترسم و میخوام سقط کنم لطفا راهنمایی کنید تو خونه و با دارو گیاهی میشه یا حتما باید برم دکتر وقرص و شیاف بگیرم 

چند وقتته؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنید الان روی جنین عوارض داشته؟ 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
نمیدونم واقعا نمیدونم این چند روز حالم بد بود از دیروز هم کلا به هم ریختم اصلا نمیخوام نگهش دارم میت ...

خب یه درصد احتمال بده سالم هست اگه خدانکرده کوچکترین مشکلی باشه سونو آزمایش میگه 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

فقط یه عادت ماهانه گذشته ولی جواب ازمایش مثبته سووو ندادم

تو کمتر از سه هفته اگه آسیبی باشه یا بچه همون موقع سقط می شه یا اگه سقط نشد یعنی می تونه سالم دنیا بیاد

بچه رو نگه دار با خیال راحت 

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

با گوشی از دکتر شوهرم پرسیدم جواب درست حسابی نداد

اگه مشکل داشته باشه خودش نمیمونه 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️