2777
2789
عنوان

سقط عمدی

868 بازدید | 20 پست

سلام خانمها همسرم دارویی مصرف میکرد و من حالا اگه میخواستم باردار نمیشدم ولی الان باردارم وخیلی زود فهمیدم از عوارض دارو روی جنین خیلی میترسم و میخوام سقط کنم لطفا راهنمایی کنید تو خونه و با دارو گیاهی میشه یا حتما باید برم دکتر وقرص و شیاف بگیرم 

چند وقتته؟

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم واقعا نمیدونم این چند روز حالم بد بود از دیروز هم کلا به هم ریختم اصلا نمیخوام نگهش دارم میت ...

خب یه درصد احتمال بده سالم هست اگه خدانکرده کوچکترین مشکلی باشه سونو آزمایش میگه 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

فقط یه عادت ماهانه گذشته ولی جواب ازمایش مثبته سووو ندادم

تو کمتر از سه هفته اگه آسیبی باشه یا بچه همون موقع سقط می شه یا اگه سقط نشد یعنی می تونه سالم دنیا بیاد

بچه رو نگه دار با خیال راحت 

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

با گوشی از دکتر شوهرم پرسیدم جواب درست حسابی نداد

اگه مشکل داشته باشه خودش نمیمونه 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

2790
2778
2791
2779
2792