2777
2789
عنوان

بیبی چک

237 بازدید | 15 پست

سلام خانمای گل 

وقتتون بخیر

من تقریبا ۵،۶ روزی هس که از وقت پریودیم گذشته 

دیشب بیبی چک استفاده کردم که t ی خط خیلی کمرنگ افتاد بعد چند دیقه دیگه هم محو شد

حالا الانم استفاده کردم بیبی چک که فقط خط c  پررنگ شد

حالا موندم که یعنی چی ؟

علایم پریودی هم خیلی خفیف دارم

در ضمن ی بچه ۱۸ ماهه هم دارممممم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منفی گلم نگران نباش اگرباشه بااینکه پنج روزعقب انداختی بایدنشون بده من که هرچی میزنم منفی باشه هم منفی میمونه  قربون خدابرم بااین کاراش  یکی التماس میکنه بده ونمیده یکی هم نمیخوادو به زور میده دعام کنید

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

به نظرم منفیه

حالا بازم برا اطمینان تا دو روز دیگه نشدی برو آز

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
نمیدونم که  پس چرا هنوز پریود نشدم ولی خدا کنه منفی باشه چون اصلا بای بچه ۱۸ ماهه شرایط دوبار ...

بچه منم 5 ماهشه 10 روز عقب افتاده پریودم یبار بی بی منفی شد ولی پری نشدم دوباره میخوام بزارم😢😢

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
بچه منم 5 ماهشه 10 روز عقب افتاده پریودم یبار بی بی منفی شد ولی پری نشدم دوباره میخوام بزارم😢😢

منم بچم سه ماهه بود عقب انداختم الان پنج ماهشه

بی بی هامم مثبت میشد ولی حامله نبودم

من با این بی بی چکا با دو مارک مختلف حامله نبودم

الان دیگه به بی بی جکم اعتباری نیس

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
منفی گلم نگران نباش اگرباشه بااینکه پنج روزعقب انداختی بایدنشون بده من که هرچی میزنم منفی باشه هم من ...

انشاالله که شما هم  لذت مادری رو می چشید 

از ته دلممممم دعات کردم

منم بچم سه ماهه بود عقب انداختم الان پنج ماهشه بی بی هامم مثبت میشد ولی حامله نبودم من با این بی ب ...

وا خب چرا مثبت میشد

من که دیگه گیج شدم

اگه حامله بشم افسردگی میگیرم خیلی سختمه با ی بچه کوچیکککککک

وا خب چرا مثبت میشد من که دیگه گیج شدم اگه حامله بشم افسردگی میگیرم خیلی سختمه با ی بچه کوچیکککککک

من زدم خداروشکر منفی بود ایشالا واسه شماهم منفی شه

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍

به نظرم منفیه

حالا بازم برا اطمینان تا دو روز دیگه نشدی برو آز