2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نکنه به خاطر دارو هست .منم می لرزم .اگه به خاطر دارو هست باید بریمدعوض کنیم

من به دکتر قلبم گفتم همچین علائمی دارم گفت ربطی نداره ولی حس میکنم مربوط به همین داروست شما بهترشدین یانه چندوقته استفاده میکنین ؟

من به دکتر قلبم گفتم همچین علائمی دارم گفت ربطی نداره ولی حس میکنم مربوط به همین داروست شما بهترشدین ...

من یک ماهی هست و سردرد لرز اضطراب، درد قفسه سینه ، احساس سرما گزگز واسترس و بی حالی و ...دارم

✔️ خبرنگار 
من یک ماهی هست و سردرد لرز اضطراب، درد قفسه سینه ، احساس سرما گزگز واسترس و بی حالی و ...دارم

اهامنم استرس بی جونی پاهام دستام لرز درونی بی حالی رو دارم حالا باخودم میگم نکنه معدم میکروب گرفته توفکراینم یه ازمایش مدفوع بدم

اهامنم استرس بی جونی پاهام دستام لرز درونی بی حالی رو دارم حالا باخودم میگم نکنه معدم میکروب گرفته ت ...

به خاطر استرس بود فشار ؟ دکتر نگفت تا کی باید قرص کنکور رو بخوریم ؟

✔️ خبرنگار 
به خاطر استرس بود فشار ؟ دکتر نگفت تا کی باید قرص کنکور رو بخوریم ؟

اره برای استرس بود به من گفت نصف قرص کنکور رو بخور ۶۰تا درستی خوردم ۶۰تا دیگه نوشت گفت نصفه بخور عقلم نرسید بپرسم تاکی باید بخورم

فک کنم از عوارض همین قرص هاست اخه مثله هم هستیم منکه گذاشتمش کنار از امروز فلوکستین ۱۰رو شروع کردم ا ...

من فلوکستین بیست روز خوردم اونم نساخت بهم همزمان با همین کنکور خوردم .حالا نمی دونیم کدوم حالمو بد کرد .لورازپام داده بود 

✔️ خبرنگار 
من به دکتر قلبم گفتم همچین علائمی دارم گفت ربطی نداره ولی حس میکنم مربوط به همین داروست شما بهترشدین ...

من الان یک ماهه ولی این حال بد رهام نمی کنه قبلش اصلا این طوری نبودم 

✔️ خبرنگار 
من فلوکستین بیست روز خوردم اونم نساخت بهم همزمان با همین کنکور خوردم .حالا نمی دونیم کدوم حالمو بد ک ...

همزمان منم همین رو استفاده کردم اشتباه کردم چون هردوتاش ضربان قلب رو میاره پایین من هردوتاش رو قطع کردم یکم از لرزش بدنم کم شده انگار بجاش کلردیاپوکساید کلدیوم سی میخورم فاموتیدین یاپرانول میخورم میگم شاید مال معدته