2777
2789

دوماه بود خونه بابام بودم قرار بود جدا بشیم مهریه ام گذاشتم اجراحتی پیام داد باز آشتی کردم اومدم خونه خودم چندین بار هم رابطع داشتم باهاش  ولی بازم ناامیدم بازم نگرانم بازم حالم خوب نیست نمیتونم کارام بکنم یعنی احتیاج به زمان دارم؟ چیکار کنم این چه حالیه دارم من ...انگار تکلیفم مشخص نیست اصلا اینم بگم سیزده ساله ازدواج کردم پسرم ۸سالشع اینجوری شدم 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋
علت دعواتون چی بود

بددلی و حرف های بدی که بهم میزده از روی بددلی کلا اخلاقش و ریز مشکلات دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تووطلاق هیچی نیس مخصوصا ک بچه ام داری بشین سرزندگیت خوب و بد بساز خیانت نکرده ک بهت یا اعتیاد و دست ...

نه اینارو نداره ولی یک حرفایی قبلا بهم زده که تا ته سوختم 

این حرفاو دعوا ها پیش میاد تو هر خونه ای

اینکه از سر بددل بودن حرفایی بهم زده جدی نگیرم 

متاسفانه ما خانوم ها ، حرف ها رو هیچوقت فراموش نمی کنیم . حتا کمرنگ هم نمیشن برامون 

یا باید تحمل کنید و زمان بدید که یواش یواش براتون حل شه یا خودتو عذاب بدی و همیشه برای خودت تکرار کنی حرفاشو 

همسرت متحول شده تغییری کرده یا نه ؟؟؟

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....

متاسفانه ما خانوم ها ، حرف ها رو هیچوقت فراموش نمی کنیم . حتا کمرنگ هم نمیشن برامون یا باید تحمل کنی ...

آره بهتر شده خداروشکر ولی من حرفایی که قبلا بهم میزده از روی بددلی نمیتونم فراموش کنم با اینکه باهاش رابطه دارم دارم همش به خودم میگم چته مشخص نیس خوب شدی نشدی همش میگم معلوم نیس زندگیم خوب بشه نشع

آره بهتر شده خداروشکر ولی من حرفایی که قبلا بهم میزده از روی بددلی نمیتونم فراموش کنم با اینکه باهاش ...

خب همین که بهتر شده جای شکر داره . 

خودتو سرگرم کن . به خودت بها بده . 

هیچوقت جای اون زخم ها خوب نمیشه باید اینو قبول کنی . پولی همین که رفتی واسه طلاق ولی اون پیشقدم شده یعنی دوستت داره یا حداقل زندگیشو دوست داره . 

متاسفانه مردهای ما تربیت نادرستی که در کودکی داشتن باعث شده انقدررررر ..... (نمی دونم چه کلمه ای براشون بکار ببرم ، بی درک بیشعور نفهم یا هر چیزی که نمیتونن بفهمن چقدر حرفهاشون آزاردهندست) باشن .

خب همین که بهتر شده جای شکر داره . خودتو سرگرم کن . به خودت بها بده . هیچوقت جای اون زخم ها خوب نمیش ...

ارع خیلی برام سخته خدایی نمیدونم چقد باید به خودم زمان بدم مغزم دیگه رد داده دو ماه بود خونه بابام بودم قصد واقعی طلاق داشتیم حتی تو پیام بهم گفت بهت حسی ندارم نمی‌خوام باهات زندگی کنم ،🫤🫤🫤🫤🫤

ارع خیلی برام سخته خدایی نمیدونم چقد باید به خودم زمان بدم مغزم دیگه رد داده دو ماه بود خونه بابام ب ...

این حرفا الکیه . اینجور مردا خیلی داغونن . من خیلی شمارو میفهمم متاسفانه . یعنی هیچ جوره نمیتونی به کسی بفهمونی که این چطور شخصیتی داره . 

از طرفی گفته حسی مدارم از طرفی آشتی کرده و اینا نشانه ی روان ناسالم هست 

بهشون فکر نکن 

گغتم که فقط خودتو سرگرم کن