2777
2789
عنوان

رفیق پسر

233 بازدید | 14 پست

دخترا شما اعتقاد دارین که یک پسر میتونه رفیقت باشه؟؟

من قبل از نامزدیم یکی از همکارام مثل رفیقم بود باهام بعد الان نامزدمم چیزی بهم نمیگه ولی میدونم بالاخره ادم ناراحت میشه حتی اگه حرف نزنه:)

حالا نمیدونم چطوری کم کم قطع ارتباط کنم؟🥲جوری که بهش برنخوره چطوری بگم بهش

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

حالاچرا قطع ارتباط

نه اینکه کلا حرف نزنم باهاش فقط ارتباط مون در حد همون همکار بودن باشه توی محل کار مثلا بیرون اینا نریم دیگه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا با نامزدت برو بیرون باهش

به نظرت کار درستیه؟🥲

من همه دوستای دانشگاهم بعد دانشگاه و ازدواج کردنم هنوز باهام رفیقن با شوهرمم رفیق شدن بعضیاشون اگه م ...

چقدر خوب اره پسر خوبیه واقعا تا حالا ازش چیزی ندیدم باهم اشنا شدن شماره همو دارن همدیگه رو فالو کردن😅

عجب بابا عجب 😐

شما دیگه متاهلی رفیق پسر دیگه چیه ...

فکر کن همین رو به نامزدتون بخایی بگی !!

.

دیگه تموم شده . ناراحت میشه چیه 

مهم زندگی و نامزد خودتونه 

گرچه چیزی به اسم رفیق پسر و داداش و اینا برا آقایون وجود نداره  مطمئن باشین !

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

عجب بابا عجب 😐شما دیگه متاهلی رفیق پسر دیگه چیه ...فکر کن همین رو به نامزدتون بخایی بگی !!.دیگه تمو ...

پسر خوبی هستن تا حالا چیز بدی ندیدم ازشون برعکس رفیق های دخترم که بهشون اعتماد صد داشتم:/

نامزدم هم میشناسه ایشون باهم در ارتباط هستن

ولی خب به هرحال مثل داداشم بودن خانواده هم میشناسه ایشون نمیتونم با بد رفتاری قطع ارتباط کنم که

تو حال میکنی شوهرت ی رفیق دختر داشته باشه؟واقعا فازتون چیه معلومه ک کار اشتباهیه

اگه من دختر بشناسم و ادم خوبی باشه مشکلی ندارم 

اگه من دختر بشناسم و ادم خوبی باشه مشکلی ندارم

واقعا متاسفم 

صرف صحبت غیرضروری با نامحرم گناهه و تاثیر وضعی داره تو زندگی تون چ برسه ب این روابط 

پس فردا نیای تاپیک خیانت میانت بزنیا خودت داری جاده رو صاف میکنی

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

واقعا متاسفم صرف صحبت غیرضروری با نامحرم گناهه و تاثیر وضعی داره تو زندگی تون چ برسه ب این روابط پس ...

چقدر قلب ها سیاه شدهه همه بد نیستن که!! ذات خوب هم هنوز هست

بعدش نامزد من اصلا تو فاز اینا نیست