2777
2789

از تمام قضاوت هایی که راجبم کردی میبخشمت

از تمام حرفایی که پشت سرم گفتید و همه یه جوری نگام کردن بخشیدمت

از همه خوبی هایی ک بهت کردمو بدی کردی بخشیدمت

از هرچی بلا سرم اوردی بخشیدمت

اما خودتو چیکار کنم؟ خاطراتتو چیکار‌کنم؟ چرا نمیری از ذهنم بیرون چرا ب چی زول زدی اخه، به اینی که نمیتونم بی تو ارامش داشته باشم؟ 

پس کی میخوای بری بیرون 

هدفم بزرگ کردن شرکت (✅انجام شد)، هدف دوم: بزرگتر کردن شرکت (↩️ در حال انجام)، هدف سوم: ورزش و شرکت در مسابقه بعد از ۳ سال (🏋️‍♂️↩️ در حال انجام سال اول)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم دقیقا شرایط تو برام اتفاق افتاد 

با تفاوت اینکه من دخترم 

اگر دوست داشتی بگو چرا اینطوری شد اختلافتون سر چی بود

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

من هم دقیقا شرایط تو برام اتفاق افتاد با تفاوت اینکه من دخترم اگر دوست داشتی بگو چرا اینطوری شد اختل ...

هی داستانش طولانیه انقدر حرف هست اینجا جا نمیشه

هدفم بزرگ کردن شرکت (✅انجام شد)، هدف دوم: بزرگتر کردن شرکت (↩️ در حال انجام)، هدف سوم: ورزش و شرکت در مسابقه بعد از ۳ سال (🏋️‍♂️↩️ در حال انجام سال اول)

هی داستانش طولانیه انقدر حرف هست اینجا جا نمیشه

من هم خیلی زیاد تحقیر شدم خیلی زیاد 

چقدر براش ارزش اهمیت قائل بودم 

چقدر دوسش داشتم 

با تموم وجودم با سلول به سلول تنم 

خیلی سخته 

حس می کنم زیر پا له شدم 

به معنی واقعی کلمه منو پس زد منو دور انداخت 

بهم گفت برو نبینمت 

گفت هیچکس تحملت  نمیکنه 

گفت تو بیماری 

هزار تا چیز دیگه 

من تا حالا تو عمرم احساس نفرت نسبت به کسی نداشتم 

ولی این آدم با من کاری کرد 

که هم نفرینش کنم 

هم نفرت داشته باشم ازش 

به خدا گفتم نفس منو تنگ کرد نفسش رو تنگ کن 

من هم خیلی زیاد تحقیر شدم خیلی زیاد چقدر براش ارزش اهمیت قائل بودم چقدر دوسش داشتم با تموم وجودم با ...

ببخشش تا خودت رها بشی 

بسپار ب خدا خودش همه چیو درست میکنه

من هم خیلی زیاد تحقیر شدم خیلی زیاد چقدر براش ارزش اهمیت قائل بودم چقدر دوسش داشتم با تموم وجودم با ...

ادما بدنبال بهترین، همیشه اونی که بهتره رو از دست میدن، بزودی هم متوجه نمیشن ها میرن بعد چندسال میفهمن چ اشتباهی کردن

ببخشش تا خودت رها بشی بسپار ب خدا خودش همه چیو درست میکنه

خدا کمکم می‌کنه مطمن هستم 

ولی اینکه یک نفر از غم یکی برا تحقیرش استفاده کنه 

خیلی ظالمانه هست 

من بیماری وسواس فکری داشتم 

خیلی وقت هم هست ذهنم آرومه خوب شدم 

ولی لاین آدم مدام بهم میگفتی مریضی مشکل داری 

برو دکتر خرجی برات نداره 

خدا می‌دونه من آدم کم حرفی هستم

زیاد هم بهم میگن کم حرفی 

ولی پیش اون چون دوسش داشتم زیاد حرف میزدم 

رفت بود گفته بود من وراجم

چرت وپرتی میگم

یکبار دعوا هم نبود همچین آروم بود بهم یهو گفت 

من دوست ندارم ببینمت 

به معنی واقعی کلمه تیکه تیکه شدم........

ادما بدنبال بهترین، همیشه اونی که بهتره رو از دست میدن، بزودی هم متوجه نمیشن ها میرن بعد چندسال میفه ...

ببین من بهترین آدم نیستن 

منم عیب دارم 

ولی بد ذات و نامرد نیستم 

پی آزار کسی نیستم 

ولی اون خیلی بی رحمانیه منو اذیت میکرد و اصلاااااهم پشیمون نمیشد 

خدا کمکم می‌کنه مطمن هستم ولی اینکه یک نفر از غم یکی برا تحقیرش استفاده کنه خیلی ظالمانه هست من بیما ...

ولش کن بزار بگه

ما باید از حذف ادمها از زندگیمون خوشحال بشیم چون اونا میرن دنبال بی لیاقتی هاشون 

درست ی جایی سرشون ب دیوار میخوره میبینن اون ادم دیگه نیست دوستش داشته باشه غصه یک ادم تنوع طلب رو نخور 

ببین من بهترین آدم نیستن منم عیب دارم ولی بد ذات و نامرد نیستم پی آزار کسی نیستم ولی اون خیلی بی رحم ...

وقتی یکی ببینه زیادی دوستش داری یا زیادی اهمیت میدی وقت میذاری دور بر میداره فکر‌میکنن کی هستن 

شاهزاده هستن یا هرچی خودشون رو گنده میبینن بعدش ک دورهاشونو زدن و خسته شدن اونوقت میفهمن کسی که دوستشون داشت ولش کردن و اون زمان قاطی ادمای تنوع طلب مثل خودشون کردن و ولش کردن

و بعد دنبال یکی مثل اون میگردن تا دوستشون داشته باشند و اون میشه واسشون یه حسرت

وقتی یکی ببینه زیادی دوستش داری یا زیادی اهمیت میدی وقت میذاری دور بر میداره فکر‌میکنن کی هستن شاهزا ...

من میدونستم نباید زیاد محل بدم ولی نمی‌تونستم 

نمی تونستم ادای بی تفاوت ها رو در بیارم 

جلو خودمو می‌گرفتم ولی دست خودم نبود خیلی جاها