بابام رحمت خدارفته ۲ ساله😞امشب باز خواب دیدم که به رحمت خدارفت و من باز از دیدنش بی نصیب موندم دفعه ی آخر چندروز قبلش درحد نیم ساعت رو تخت دیدمشو دیگه ندیدمش خوابم متفاوت بود اما همین اتفاق افتاد دلیلش چیه🥺
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مالی افتضاحم چند وقت پیش به نیتش و جهت ادای نظرم مرغ دادم فقرا فاتحه ام یادم اگر نره هر روز میخونم 🥺
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
انشالله که خیره امروز پنجشنبه ست براش خیرات بفرستید
چشم
فدات خدا بیامرزه پدرتون شاید لحظه بار آخر دیدیش تداعی شد تو خوابت منم بار آخر ده روز قبل فوتش دیدیم سوار ماشین میخواست بیاد اهواز واسه عمل همیشه تو خواب در همون حال میبینمش
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
فدات خدا بیامرزه پدرتون شاید لحظه بار آخر دیدیش تداعی شد تو خوابت منم بار آخر ده روز قبل فوتش دیدیم ...
😞خدارحمتشون کنه همیشه حسرت میخورم چرا اون لظه بفکر تنها بودن بچه هام بودم کاش بیشتر میدیدمش