2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااخ گفتی ، من چون باهرکسی رفت وامد نمیکنم خانواده شوهرم هرجامیشینن پشتم میگن این ادم اجتماعی نیس ...

اصلاااااا اهمیت نده اصلااااا ها

کار درست اینه آدمایی که میخوای باهاشون معاشرت کنی رو گلچین کنی

من اجتماعی بودم و خیلییییی هم ضربه خوردم

الان دیگه اجتماعی نیستم و با هر آدمی نمی‌پرم

هرگز یادت نره چی گفتم

البته نزدیکانی مثل خانواده های خودتون و همسرتون از این دایره خارج کنید

ممکن سنی ازشون گذشته باشه، یا اصلا تو یه لول دیگه باشن اما روابطتون به این بهونه باهاشون محدود نکنید 

حالا نه اینکه بشینید غیبت کنید ولی خب تو دایره ارتباطاتتون نگهشون دارید 

اصلاااااا اهمیت نده اصلااااا هاکار درست اینه آدمایی که میخوای باهاشون معاشرت کنی رو گلچین کنیمن اجتم ...

من ی اخلاقی دارم خیلی ادم شناسم تا یکیو یبار میبینم میفهمم چجوریه، نمیگم خودم عالیم  اما دوس ندارم باهمه رفت وامد کنم ، معیارای خاصی برا رفت و امد دارم، خوشحالم چون ضربه نخوردم از هم نشینی باهاشون ، اما حرفای خانواده شوهرم ک ب گوشم میرسع بشدت آزارم میده

من ی اخلاقی دارم خیلی ادم شناسم تا یکیو یبار میبینم میفهمم چجوریه، نمیگم خودم عالیم اما دوس ندارم ب ...

اهمیت نده به حرفاشون هروقتم شنیدی (برای اینکه آروم بشی) تو دلت بگو من برای خودم ارزش قائلم و آنقدر ارزشمندم که نمی‌خوام با هرکسی رفت و آمد کنم

اصلا هم جوابشون رو نده ها بذار اونا اجتماعی باشن شما راه خودت رو برو

اگ همینا ک گفتید، خاله زنک و بی تربیت و سادیسم باشن چی ؟باید تحمل کنیم ؟

عزیزم بحث بد بودنشون نبود، بحث لولشون بود 

قطعا کسی که آزارت میده روابطت باهاش محدود میکنی دیگه 

ولی این روانشناسی زردی که به همه میگه این آدم سمیه حذفش کن قبول ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز