mi1226 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 569 عنوان معاشرت 94 بازدید | 11 پست با آدمهایی معاشرت کنید که در مورد موفقیت و پیشرفت صحبت میکنننه در مورد رفتار و قیافه مردم... 1403/12/16 | 07:49 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیاخانوووم عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 12669 اااخ گفتی ، من چون باهرکسی رفت وامد نمیکنم خانواده شوهرم هرجامیشینن پشتم میگن این ادم اجتماعی نیست
mohadeseh1404 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 5451 اااخ گفتی ، من چون باهرکسی رفت وامد نمیکنم خانواده شوهرم هرجامیشینن پشتم میگن این ادم اجتماعی نیس ... اونا جاشون دقیقا پشت سرته عزیزم ، پس پشت سرت حرف میزنن🩵🌙✨️
peransa75 عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 15840 اااخ گفتی ، من چون باهرکسی رفت وامد نمیکنم خانواده شوهرم هرجامیشینن پشتم میگن این ادم اجتماعی نیس ... اصلاااااا اهمیت نده اصلااااا هاکار درست اینه آدمایی که میخوای باهاشون معاشرت کنی رو گلچین کنیمن اجتماعی بودم و خیلییییی هم ضربه خوردمالان دیگه اجتماعی نیستم و با هر آدمی نمیپرمهرگز یادت نره چی گفتم
آذرایزد عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 5627 البته نزدیکانی مثل خانواده های خودتون و همسرتون از این دایره خارج کنیدممکن سنی ازشون گذشته باشه، یا اصلا تو یه لول دیگه باشن اما روابطتون به این بهونه باهاشون محدود نکنید حالا نه اینکه بشینید غیبت کنید ولی خب تو دایره ارتباطاتتون نگهشون دارید
دنیاخانوووم عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 12669 اصلاااااا اهمیت نده اصلااااا هاکار درست اینه آدمایی که میخوای باهاشون معاشرت کنی رو گلچین کنیمن اجتم ... من ی اخلاقی دارم خیلی ادم شناسم تا یکیو یبار میبینم میفهمم چجوریه، نمیگم خودم عالیم اما دوس ندارم باهمه رفت وامد کنم ، معیارای خاصی برا رفت و امد دارم، خوشحالم چون ضربه نخوردم از هم نشینی باهاشون ، اما حرفای خانواده شوهرم ک ب گوشم میرسع بشدت آزارم میده
دنیاخانوووم عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 12669 البته نزدیکانی مثل خانواده های خودتون و همسرتون از این دایره خارج کنیدممکن سنی ازشون گذشته باشه، یا ... اگ همینا ک گفتید، خاله زنک و بی تربیت و سادیسم باشن چی ؟باید تحمل کنیم ؟
peransa75 عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 15840 من ی اخلاقی دارم خیلی ادم شناسم تا یکیو یبار میبینم میفهمم چجوریه، نمیگم خودم عالیم اما دوس ندارم ب ... اهمیت نده به حرفاشون هروقتم شنیدی (برای اینکه آروم بشی) تو دلت بگو من برای خودم ارزش قائلم و آنقدر ارزشمندم که نمیخوام با هرکسی رفت و آمد کنماصلا هم جوابشون رو نده ها بذار اونا اجتماعی باشن شما راه خودت رو برو
دنیاخانوووم عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 12669 اهمیت نده به حرفاشون هروقتم شنیدی (برای اینکه آروم بشی) تو دلت بگو من برای خودم ارزش قائلم و آنقدر ا ... ممنونم
آذرایزد عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 5627 اگ همینا ک گفتید، خاله زنک و بی تربیت و سادیسم باشن چی ؟باید تحمل کنیم ؟ عزیزم بحث بد بودنشون نبود، بحث لولشون بود قطعا کسی که آزارت میده روابطت باهاش محدود میکنی دیگه ولی این روانشناسی زردی که به همه میگه این آدم سمیه حذفش کن قبول ندارم