الان یهو یادم اومد چن سال پیش نامزدم چجوری خیانت کرد بهم که جوری ناباورانه بود که تا چند روز تو شوک بودم و شد تروما جوری که دیگ بعد از ۵سال هنوز نتونستم کسیو دوس داشته باشم یا کسیو وارد زندگیم کنم
منم دقیقا دوسال پیش با خیانتش شوک شدم البته ما دوست بودیم
انقدر خجالت کشیدم از خودم که خودمو گول میزدم که اون آدم وجود نداره و هیچوقت تو زندگیم نبوده بدبختیش این بود که فامیل نزدیکمه اما خداروشکر از اون موقع به بعد ندیدمش
سعی کن فراموش کنی گذشته را بزار پشت سر به فکر آینده باش
فراموشش کردم واقعا همون لحظه کشتمش اما زخمی که بجا گذاشت اون اعتماد و سادگیم واسه همیشه نابود شد نمیدونی چقدر از خودم خجالت میکشیدم که انقدرر ساده بودم
اولش فهمیدم که ی دوس دختر داشته که هم رفیقش بوده هم سرویس میداده از طریق دوستم که با برادرش در ارتباط بود فهمیدم که رفتن مهمونی گرفتن که اون دخترم بوده وقتی باهاش برخورد کردم و بلاکش کردم و هفته بعد با پدیده عجیب تر روبرو شدم که دوس دختر اصلیش یکی دیگس و علنا استوری گذاشت
واای چه بدیکی بگه مردحسابی وقتی هنوزبااینی واونی چرااسم رودخترمردم میذاری وبااحساساتش بازی میکنی😐
تعجبم از اینه که انقدر فیلم بازی کرد جلوم ادای پسرای سربه زیر و پاستوریزه رو در میورد همشم بهم شکاک بود تازههه بعد که دید حقیقتارو فهمیدم دیگ خودشو ول کرد گفتم دیگ هیچ نسبتی باهات ندارم آخرشم گف من تو رو به هیججام حساب نمیکنم🙂