2777
2789
عنوان

شوک خیانت

309 بازدید | 20 پست

الان یهو یادم اومد چن سال پیش نامزدم چجوری خیانت کرد بهم که جوری ناباورانه بود که تا چند روز تو شوک بودم و شد تروما جوری که دیگ بعد از ۵سال هنوز نتونستم کسیو دوس داشته باشم یا کسیو وارد زندگیم کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دقیقا دوسال پیش با خیانتش شوک شدم البته ما دوست بودیم

انقدر خجالت کشیدم از خودم که خودمو گول میزدم که اون آدم وجود نداره و هیچوقت تو زندگیم نبوده بدبختیش این بود که فامیل نزدیکمه اما خداروشکر از اون موقع به بعد ندیدمش

انقدر خجالت کشیدم از خودم که خودمو گول میزدم که اون آدم وجود نداره و هیچوقت تو زندگیم نبوده بدبختیش ...

الهی بگردم

کاربری دست دو نفره،خودم و اون روی سگم. t.me/Offshirleeey

سعی کن فراموش کنی گذشته را بزار پشت سر به فکر آینده باش

فراموشش کردم واقعا همون لحظه کشتمش اما زخمی که بجا گذاشت اون اعتماد و سادگیم واسه همیشه نابود شد نمیدونی چقدر از خودم خجالت میکشیدم که انقدرر ساده بودم

چجوری فهمیدی ؟

بدجورم فهمیدم ..

اولش فهمیدم که ی دوس دختر داشته که هم رفیقش بوده هم سرویس میداده از طریق دوستم که با برادرش در ارتباط بود فهمیدم که رفتن مهمونی گرفتن که اون دخترم بوده وقتی باهاش برخورد کردم و بلاکش کردم و هفته بعد با پدیده عجیب تر روبرو شدم که دوس دختر اصلیش یکی دیگس و علنا استوری گذاشت 

بدجورم فهمیدم ..اولش فهمیدم که ی دوس دختر داشته که هم رفیقش بوده هم سرویس میداده از طریق دوستم که با ...

واای چه بد

یکی بگه مردحسابی وقتی هنوزبااینی واونی چرااسم رودخترمردم میذاری وبااحساساتش بازی میکنی😐

واای چه بدیکی بگه مردحسابی وقتی هنوزبااینی واونی چرااسم رودخترمردم میذاری وبااحساساتش بازی میکنی😐

تعجبم از اینه که انقدر فیلم بازی کرد جلوم ادای پسرای سربه زیر و پاستوریزه رو در میورد همشم بهم شکاک بود تازههه بعد که دید حقیقتارو فهمیدم دیگ خودشو ول کرد گفتم دیگ هیچ نسبتی باهات ندارم  آخرشم گف من تو رو به هیججام حساب نمیکنم🙂

2827
2791
2779
2792