2777
2789

به‌نظرم گریه‌کردن در خانم‌ها و زورگویی در مردها "آخرین سلاح" اون زن یا مرد هنگام گفتگو هست. یعنی وقتی می‌بینید خانمی گریه می‌کنه یا مردی شروع به داد و بیداد می‌کنه، دیگه اون فرد حرف منطقی برای گفتن نداره و این‌جوری فقط می‌تونه منظورش رو برسونه.

(البته اینم باید در نظر گرفت که بعضی‌ها از روی سیاست شروع به گریه یا زورگویی می‌کنن که این بحثش جداست.)

برای همین به‌نظرم وقتی دیدیم فردی تو این حالت قرار گرفته باید کمی تأمل کرد شاید حق با اون فرد باشه.

نمیشه گفت حق با اونه ولی قبول دارم باید کوتاه اومد چون هر حرفی بزنی اوضاع بدتر میشه 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با اون کسی که بخواد با زور گویی حرف بزنه 

حتی حرف حق 

ذره ای محل نمیدم تا بفهمه با داد زدن مشکل حل نمیشه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بله البته فحش و ناسزا گفتن بعضیا رو هم اضافه کن . البته یه سری مواقع هم کم میارن می بینن طرفشون حرفش منطقیه و درست میگه اما واسه اینکه کم نیارن ار این شیوه ها هم استفاده میکنن

همیسه صدق نمیکنه من کلا اشکم دم مشکمه تا بیام حرف بزنم گریم میگیره همیشه و اصلا خوب نیس مثلا میخوای وانمود کنی طرف مقابل به چپته تر بزنی تو هیکلش گریت میگیره 

اما در حالت کلی حرف درسته

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

حتی اگه یه نفر از روی عادت یا حتی شوخی هم صداش واسم بره والا واقعا ناراحت میشم ‌. انقدر عصابم‌خورد میشه ک به  هیچ وجه دیگه نمیتونم فراموشش کنم. 

ولی منی ک هر بار یکی از نزدیکانم  بهم زور میگه هیچی نمیگم و فقط ناراحت میشم . بعدشم چون اخلاقم شوخه  و میخندم هیچکس باور نمیکنه ک من ناراحتم خیلی گناه دارم🥲

ولی من فقط میتونم دربارش گریه کنم...همین!