2777
2789
من۳قلوباردار بودم از ماه اول تاکیکارد بودم که طبیعیه.شمارو دقیق نمیدونم...ولی احتمال زیاد از تیرویید ...

توکدوم آزمایش نشون میده تپش قلب رو؟ آزمایش وسونو انتی  هست توتاپیکام اگ نگاه کنی .. تیروییدم خب نمیدونم چیکارکنم دیگ دکتر گفته قرص بخور 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

توکدوم آزمایش نشون میده تپش قلب رو؟ آزمایش وسونو انتی هست توتاپیکام اگ نگاه کنی .. تیروییدم خب نمید ...

همون قرص کافیه. با یه معاینه ساده تاکیکاردی مشخصه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عطاری داره ؟؟؟ چجوری بخوره ناشتا یا شب یا روزی چن بار

اره عطاری

شبا بخوره مرتب چک کن فشارشا اگه هنوز بالا بود صبحم بخوره

نگو ماله چیه بگو تقویتیه مردا خیلی مقاوم هستن تو دارو خوردن 

با خداباش پادشاهی کن
اخی :؛حالا شما فشارتون چنده دارو نمیخورین

منم عین شما دیاستولم بالاست‌.و تاکیکاردم.پرانول و اسپرین برام تجویز شده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
وای چ حالب حالا اینجور بده خیلی؟؟؟؟

دکتر گفت موردی نداره.پمپاژ اون وره بدن هست بجای این وره بدن

منم پرانولول میخورم اتفاقا

سرخود نخور.باید دکتر تجویز کنه گلم

من بدون پرانول میمیرم🤐🤐بشدتتت تاکیکاردم.