2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن 😭😭😭😭

145 بازدید | 12 پست

برای عمل بینی دارم میرم پیش،یه دکتری که کلا ۲۱ تومن ازم گرفت 🥲😬😱 و ۱۰ تومنم پول بیمارستان . اون مدرک دندانپزشکی داره تخصص جراحی فک و صورت . رفتم مشاوره شدم خوب بود نمونه کاراشم دیدم قشنگ بود اما خب الان دارم فکر میکنم چرا انقد ارزون ؟ کلا دکتره فک کنم ۳۲ سال اینا باشه جوونه اما عملهای زیادی میگن داشته . اما میترسم اسمشم تو سایت نظام پزشکی سرچ میکنی میاره بالا . اما خب همش فکرا میان تو مغزم . که نکنه دروغ باشه و با بیماراش از اینستا حرف زدم اونا دروغگو باشن 

آیت الکرسی زیاد بخون ایشالا هر چی که خیره پیش میاد عمل بینی بنظر من کلا شانسیه چه زیر نظر بهترین دکتر عمل کنی چ کس دیگه ولی همیشه کار از محکم کاری عیب نمیکنه بخصوص وقتی پای جونت ذر وسطه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واسه ۲۴ام نوبت گرفتم، دکتر من ۲۷ میگیره، نگو ته دل منم خالی میشه  ولی دکتر من متخصص گوش و حلق بینیه، نمونه کارشم یکی از نزدیک دیدم تو پیجشم خیلی رضایت داره

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
توی مطب کسی نبود اون روز که من رفتم

کامنتای پستاش بازه با بسته؟؟

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

بد ب دلت نیار ان شاءالله موفقیت آمیزه

دختر خالم پیش بهترین دکتر رفت کلی هم چندسال پیش هزینه ش شد ولی دماغش کج و بی ریخت بود اما از اونور خالم رفت پیش ی دکتر معمولی و سطح پایین 

ولی خداییش خیلی خوشگل شد واقعا

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

کدوم شهر؟ اسم دکترت ؟

قائم شهر دکتر شهاب الدینی