2777
2789
عنوان

نامزدم

91 بازدید | 13 پست

منو زده بود سر اینکه ب‌گوشی فروش سلام کردم اونم با خنده سلام کرد بعد عصبی شد ک چرا خندید امار میداد صاحب مغازه گف خندید کفتم نمیددونم بخاطر اون منو زد ک میگه تو منو خراب کردی 

حالا من سر این میخوام جدا شم اون جدا نمیشه

موقعیت مالی خوبیم داره تک‌ پسرم هس

خداشفاش بده

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عرضه نداشته فک طرف بیاره پایین زورش سر تو رسیده 

حالا مغازه دار چش بود می‌خندید جلو شوهرت 

هیچ کدوم عادی نبودن به هرحال تند رفته 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

باید اون گوشی فروش رو میزد نه تو رو ولی باید بهت بگم ممکنه شوهرت شکاک و بددل باشه

رفت ک بزنه شاگرده رو ولی صاحب مغازه نزاش مارو برد داخل مغازه از من پرسید ک زده گفتم نمیدونم بعد این دیونه شد ک چرا با اینکه خندیده من سر تو رفتم دعوا کنم تو اومدی منو‌ تخریب کردی

توهم میزدیش که درس بشه براش😐

الان چیکار کنم ی ماه از روش گذشته ولی هی میره میاد تموم‌نمیکنه نمیتونه تموم کنه دوس داریم همو

خوبی هاشم شدیده عصبانیت هاشم

ب‌نظرتون چیکار کنم

مشاوره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مشاوره

دست بزن بودنشو جمع میکنه ینی٫ اینم بگم بخاطر زدنش زنگ زده بود خواهرش بخاطر عذاب وجدان شدیدی ک داش خواهرشم ب‌ من زنگ زد گریه میکرد ک برادرم بخاطر زدن تو خیلی حالش بده فلانه 

دست بزن بودنشو جمع میکنه ینی٫ اینم بگم بخاطر زدنش زنگ زده بود خواهرش بخاطر عذاب وجدان شدیدی ک داش خو ...

بلاخره باید مشخص بشه که وضعیت اعصاب و روانش در چه حده چقدر می‌تونه کنترل روی خودش داشته باشه عادات غلطش ترک کنه فرصت بدید به هم ولی حتما مشاوره برید