2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز تشدید درس دادن

اووو پسر من ث رو هم یاد گرفتن شنبه ح رو یاد میدن

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

آره میدونم بقیه جلوترن

معلمشون گفت از قصد تعلل کرده که بچه‌ها خوب یاد بگیرن. الان پسرم به راحتی می‌تونه جمله بخونه. براش کتاب قصه گرفتم می‌شینه می‌خونه. 

معلمشون خیلی کارش خوبه. دعوا بود روز اول که کی بیوفته توی کلاسش😅منم پارتی داشتم😁

ازماهم امروز ث رسیدن

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
آره میدونم بقیه جلوترنمعلمشون گفت از قصد تعلل کرده که بچه‌ها خوب یاد بگیرن. الان پسرم به راحتی می‌تو ...

ماشاالله عزیزم..پسر منم کتاب داستان دارن راحت میخونه مسلطه

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

ماشاالله عزیزم..پسر منم کتاب داستان دارن راحت میخونه مسلطه

خداروشکر. خیلی خوبه که می‌تونه بخونه. خیلی از بچه‌ها سختشونه خوندن. 

میگم چرا ما انقد استرس داریم؟ مگه خودمون یاد نگرفتیم؟ تازه قدیم که اکثر پدر و مادرا بی‌سواد بودن🤦‍♀️

خداروشکر. خیلی خوبه که می‌تونه بخونه. خیلی از بچه‌ها سختشونه خوندن. میگم چرا ما انقد استرس داریم؟ مگ ...

والا الان باید مدام کنارشون باشی تا بنویسن اگه نگی بیا تکلیف بنویس که خودشون بیخیالن قدیم پدر مادر نمیدونست چیکار میکنیم. مخصوصا جمله نویسی سختشونه وگرنه پسر من مشکلی تو فارسی و املا ندارن تو ریاضی مشکل داره فقط حرصم میده تا ی چیزی یاد بگیره فرداش دوباره فراموش میکنه

والا الان باید مدام کنارشون باشی تا بنویسن اگه نگی بیا تکلیف بنویس که خودشون بیخیالن قدیم پدر مادر ن ...

عه پسر منم توی ریاضی لنگ میزنه

بابام نزدیک 30 سال معلم کلاس اول بوده. چند شب پیش اومده بود خونمون بهش گفتم تابستون کمک آموزشی ریاضی بگیرم برا پسرم گفت نمیخواد. میگفت اصل کلاس اول فارسیه. اگه اینو راه افتاده بقیه‌ش آسونه. 

البته پسرم روی تشخیص اعداد مشکل داره وگرنه محور و مسئله و دسته‌بندی و اینا راحت حل می‌کنه. همین که میره توی شمردن تا 100 گیر می‌کنه. 

عه پسر منم توی ریاضی لنگ میزنهبابام نزدیک 30 سال معلم کلاس اول بوده. چند شب پیش اومده بود خونمون بهش ...

قبل اعداد رو بلده؟