2777
2789

سلام عزیزانم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام استاتر عزیز......اون افراد بسیار بسیار بی ادب و فقر فرهنگی و حتی فقر مذهبی داشتن کسی ک مذهبش قوی باشه ب این شکل بی ادبانه توهین نمیکنه و دل کسی رو نمیشکونه واقعا براشون متاسفم !!!!!😔 این از اونا ....

اما خواهر گلم اگر سعی کنی پوشش خودت در کل سال تغییر بدی و بهتر کنی خیلی بهتره عزیزم ....این لباس ها مناسب بیرون نیستن وقتی شما داری ب دستورات خدا عمل می‌کنی روزه ای ک میگیری زیارت عاشورایی ک میخونی ...حجاب مناسب یکی از دستورات هست ....و چقدر خوبه ماها همیشه در تلاش باشیم دستورات. خداوند رو همیشه کاملتر انجام بدیم و ب سمت تکمیل بودن اون همیشه جلو بریم ....من فهمیدم شما قلبا دوست دارین خداوند رو شاد و راضی نگه دارین از خودتون مطمعن باشین حجاب برتر و بهتر یکی از موارد رضایت خداوند و امام حسین و اهل بیت هست 

ربطی ب نمایان بودن بدن شما نداره....نوع پوشش نشان دهنده عقیده و میزان اهمیت دادن انسان ها ب دستورات خداست 

خیلی موارد اخلاقی مهمه یعنی فقط پوشش نیست در کنار پوشش ما باید انسان درستی هم باشیم....

اماااااااا پوشش یکی از مواردی هست ک خداوند چندین بار در قرآن از اون یاد کرده 

انشاءالله همیشه موفق باشی 💖

گلم تاپیکت ترکید اینجا نظرمو گذاشتم برات

سلام خواهرعزیزم خیلی ممنونم بابت درکت و راهنمایی‌ت

خیلی تلاش کردم امــا من اینجوری راحتم و حتی چندماه اون پوشش رو امتحان کردم و بسیار اذیت کننده بود واسم و جاهایی مثل مسجد و زیارت برم صددرصد همه‌قوانین شرعی رعایت میکنم

امـا عزیزم من ماکسی کاملا بلند و حتی کت روش بود

من بخشیدمش و خدا واسش هدایت الهی آرزو کردم

قبول حق باشه ان‌شاءالله 

امشب روزه نمیگیرم خیلی حالم خرابه😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

سلام استاتر عزیز......اون افراد بسیار بسیار بی ادب و فقر فرهنگی و حتی فقر مذهبی داشتن کسی ک مذهبش قو ...

عزیزم قبول دارم پوششم کامل نیست

خداوند گفتن جلجاب و جلجاب پیراهن بلند و روسری بلند هست من فقط روسری‌م مشکل داشت و لباسم کاملا بلند بود همونطور ک خداوند گفتن جلجاب

اما کلا دیگ نمیخوام روزه بگیرم😭💔💔