2777
2789

نه

موقع درخواست طرح تعهد میدی که ادامه تحصیل ندی 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بقیه رو میشه همزمان خوند؟

چند تا رشته اینجوری هستن اورژانس و مراقبت ویژه فک کنم مراقبت ویژه نوزادان اینا آخری دقیق نمی‌دونم 

مثلا داخلی جراحی دوستم هم زمان طرحش خوند 

گوگل کنی میاد 

من امسال میخواستم شرکت کنم تو زمان  ثبت نام مجدد ولی متاسفانه نشد تا ساعت ۲ بود نمی‌دونستم 

چند تا رشته اینجوری هستن اورژانس و مراقبت ویژه فک کنم مراقبت ویژه نوزادان اینا آخری دقیق نمی‌دونم مث ...

اخه شنیدم میگن بیمارستان در صورتی باهات قرارداد طرح میبنده که ادامه تخصیل ندی اون زمان

یکسریام گفتن بدون اطلاع بیمارستان میشه خوند نمیدونم دقیقشو

دوستتون رشتش چی بود؟ خودتون رشتتون چیه؟

اخه شنیدم میگن بیمارستان در صورتی باهات قرارداد طرح میبنده که ادامه تخصیل ندی اون زمانیکسریام گفتن ب ...

من طرحم سال ۹۴ تا ۹۶ بود 

این قانون ها نبود راستش الآنم من خودم برای ارشد امسال میخواستم ثبت نام کنم جایی این قانون ک میگی ندیدم 

فقط همون رشته ها که گفتم زده سابقه دو سال بالین میخواد 

من دوستم یکی داخلی جراحی گرفت رامسر پرستار سالمندی تهران دو نفر  گرگانم دو نفرن مراقبت ویژه کاشان و قزوین و مشهد  فک کنم یکی هم کرمان خوند یکی هم اصلا تکنولوژی گردش خون تهران رجایی 

اخه شنیدم میگن بیمارستان در صورتی باهات قرارداد طرح میبنده که ادامه تخصیل ندی اون زمانیکسریام گفتن ب ...

منم پرستارم ارشد نگرفتم با دوستام می‌خوندم برای ارشد ک ازدواج کردم دیگه نشد ادامه بدم 

بعد این ک میگی طرحی های ما که بعد ما هم آمدن ارشد داخلی جراحی خواندن دیگه تو طرح بودن 

من طرحم سال ۹۴ تا ۹۶ بود این قانون ها نبود راستش الآنم من خودم برای ارشد امسال میخواستم ثبت نام کنم ...

من الان ترم ۶ پرستاریم 

گفتم اگه میشه همزمان با طرح ارشدم خوند از الان شروع کنم که خرداد ۴۰۵ ازمون ارشدو بدم و همزمان طرحم برم . اگه نه که بزارم بعد طرح درسو شروع کنم چون فراره یادم میره . نظر شما چیه

رشته ارشد روی بخشی که بعدا کار کنی تاثیر داره؟ مثلا من اگه ارشد پرستاری سلامت جامعه بخونم . میتونم بخشی که کار میکنم اورژانس باشه؟ 

منم پرستارم ارشد نگرفتم با دوستام می‌خوندم برای ارشد ک ازدواج کردم دیگه نشد ادامه بدم بعد این ک میگی ...

شما هم ارشدو برای اینکه از بالین خارج شین و تدریس کنید میخواید بخونید؟

چون حقوقشون انچنان تفاوتی نداره

من الان ترم ۶ پرستاریم گفتم اگه میشه همزمان با طرح ارشدم خوند از الان شروع کنم که خرداد ۴۰۵ ازمون ار ...

برای رشته های ک گفتم که باید دو سال بالین بری بقیه نه 

راستش اگه قصد مهاجرت داری بشین برای آزمون RN آماده شو الان دو تا از دوستای من رفتن آلمان ک راحت تر میری فقط مدرک زبان میخواد 

دوستم ارشد ویژه داره هنوز بعد ۴ سال بخش داخلیه چون مترونش گاوه سیستم بیمارستان شون خیلی تیمی داغونه ولی خب معمولا هر رشته ای بخونی همون بخش میندازنت ارشد سلامت جامعه بیشتر ب کار بهداشت میاد دیگه ولی اورژانس اینقدر نیرو میخاد براش مهم نیست چی خوندی