2777
2789

عکس بدید ببینیم

چطور می چینید مرتب باشه

میوه اینا داخل سبد میگذارید؟ من با پلاستیک میذارم بدون پلاستیک زود پلاسیده میشه، ولی خب نامرتب و زشت میشه یخچال.

یخچالمم خیلی کوچیکه زود به هم می ریزه.

فریزرتون سبزی اینا رو با پلاستیک میذارید یا ظرف؟

فریزرم روز اول ک چیدم مرتب بود 

دیگه هنوز مرتبش نکردم یخچالمم همه چیو با پلاستیک گذاشتم🙄😬

حوصله داریا

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبزی رو معمولا یا همونجور نیم کیلویی توی پلاستیک قشنگ روی هم میچینم یا میریزم داخل جعبه پنیری ها و میزارم 

میوه هم خیار رو میزارم توی ی دستمال نخی و میزارم داخل قابلمه تو یخچال چون ماندگاریش رو بیشتر میکنه

بقیه میوه ها هم میشورم میزارم داخل سبد تو بخچال

من داخل همه ی قفسه هارو روکش انداختم ، بوگیر گذاشتم ظروف مربا و پنیر و کره و رب و سس و زرشک و هرچیزی که فکرشو کنید یه شکل و شیشه ایه ، برای عرقیجات و آبلیمو و آبغوره و نارنج و آب و شیرم ظرف شیشه ای گذاشتم ، یه سبدم برای بعضی خورده ریزایی که ممکنه بگیریم هست که یخچال بهم ریخته نباشه تو قسمت میوه هاام سبد گذاشتم سبزیجات و میوه ها از هم جداان خیلی مرتبه 

فریزرم روز اول ک چیدم مرتب بود دیگه هنوز مرتبش نکردم یخچالمم همه چیو با پلاستیک گذاشتم🙄😬حوصله داری ...

حوصله که ندارم متاسفانه:) وگرنه بعد ده سال خونه داری تازه تصمیم نمیگرفتم مرتبش کنم:///

ولی خب وقتی نامرتب میشه اسراف بیشتر میشه.

سبزی رو معمولا یا همونجور نیم کیلویی توی پلاستیک قشنگ روی هم میچینم یا میریزم داخل جعبه پنیری ها و م ...

میوه هاتون تازه و خوب میمونه؟ مثلا لیمو شیرین سیب یه وقت بی پلاستیک میذارم خیلی زود پوستش چروکیده میشه.

جعبه پنیری چه خوب بود، منم نگه دارمش خوبه واقعا.

من داخل همه ی قفسه هارو روکش انداختم ، بوگیر گذاشتم ظروف مربا و پنیر و کره و رب و سس و زرشک و هرچیزی ...

وای اصلا تعریف کردی کیف کردم. ایوللللل بهت. عکس داشتی از یخچالت بذار برامون

میوه هاتون تازه و خوب میمونه؟ مثلا لیمو شیرین سیب یه وقت بی پلاستیک میذارم خیلی زود پوستش چروکیده می ...

اره من سعی میکنم میوه کم بخرم و تازه ب تازه اینجوری پلاسیده هم‌نمیشه

آره جعبه پنیری رو من خیلی استفاده دارم 😂مثلا گوجه چرخ میکنم میریزم داخلش میزارم فریزر

یا حبوبات میپزم میریزم داخلش میزارم فریزر یا مغزیجات و کلا هر چیزی

بوگیر یخچال از کجا میگیرین؟میوه هاتون رو قسمت جا میوه ای میزارین؟

افق کوروش گرفتم عزیزم ، جوش شیرینم بوی بدو میگیره توی کیسه چای بزارین ، حتی اسانس های خوشبو کننده اگه روی پنبه چندقطره بچکونید و بزارید توی یخچال تا یه مدت بوی خوبی میگیره ، بله داخل جا میوه ای میزارم‌گلم