2777
2789
عنوان

ازدواج قبلی

297 بازدید | 13 پست

بچه ها یه پسری هست که تو سن ۲۵ سالگی همسرش که یه سال باهاش ازدواج کرده بود فوت میشه

این پسر بعد ۲ سال با یه دختر دیگه آشنا میشه

ولی هیچوقت روش نمیشه که به دختره بگه ازدواج کرده حتی به خاطر اینکه نمیتونه به دختره بگه با دختره سرد رفتار میکنه 

به نظرتون دلیلش چیه ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم طرفش بد برخورد کنه چون جامعه ی ما زن مرده و زن طلاق داده رو مشکل دار می‌دونن متقابلا برای خانوم هام همین طوره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خب با دختره سرد شد و رابطه عاطیفیش رو قطع کرد این چطور ترس از دست دادنه🤩

بقول اهنگ تتلو 

میگ ترس از دست دادن توو از غم نبودنت خب سخت تره

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
این طوری خب طرف رو از دست داد دیگه

میشه تجربه برای که دیگه این کارو نکنه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خب با دختره سرد شد و رابطه عاطیفیش رو قطع کرد این چطور ترس از دست دادنه🤩

شما این آقا رو میشناسید؟

اگر مهمه براتون از خودش بپرسید

ولی به نظر من مشخصا علت رها کردن عدم علاقه و دلبستگی بود

نه ترس از دست دادن و یا فداکاری

مداش من خودم‌پسرم میدونم ترسیده ترس از دس دادن بلاخره باید بهش بگه

جدی ؟ اگه شما پسرید میشه دقیقا بگید چرا اینکار رو کرده ؟؟؟ خب رابطه عاطفیشم با طرف قطع کرده ولی همچنان ول کن دختره هم نیست پس چرا ازدواج قبلیشو نمیگه ؟؟؟ 

الان میخاد واکنش دختره رو متوجه بشه اگ دختره پیله کنه بهش چرا اینجور شدیه و فلان میتونی ب من بگی و درک میکنمو ....

اونم برمیگیره هنه جیز رو میگه

ترسیدهبا حقیقت تموم بشه رابطش

.......