2789
عنوان

تازه عروسم

468 بازدید | 39 پست

جهیزیم رسیده باهمسرم داریم کم کم باز میکنیم میچینیم تا حالا چند بار جاریم ودختر ۱۲ سالش گفتن ماهم باید باشیم اگر همش خودمون دوتا بچینیم نگیم بهشون حق دارن ناراحت شن؟(شهر غریبم خانواده خودم اینجا نیستن)

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

اره خیلی زشته بگو اشکال که نداره

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره خیلی زشته بگو اشکال که نداره

راستش بگم خوشم نمیاد از دختر جاریم مغز ادم میخوره بعد خیلی میخواد تو هر سوراخی سر کنه جدا از این دلم میخواد خودم اروم اروم با سلیقه خودم همه چی بچینم

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

ببین اول زندگی بدون باید بدون بی احترامی و تنش یه جاهایی گریز پیدا کنی. مثلا یه مقدار بچینی بعد بگی ببخشید میخواستیم زیاد زحمتتون نشه ‌. یا اینقدر سرگرم بودیم ک فراموش کردیم بگیم ........

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

خودتون بچینید و بعدا اگه حرفی زدن با لبخند مهربونی بگو عزیزدلم نخواستم زحمت بدم بازم مرسی از لطفت

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

نه نگو

اگه گفت بگو عزیزم ماه رمضون بوده دلم نیمده اذیتت کنم

خودمون اروم اروم باز کردیم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳