2777
2789
عنوان

طاهر مُرد

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 31 پست
کاشکی اینطوری نمیشدطاهر خوب میشد وبرمیگشت به حشمت فردوسو انیس هم رو ویلچر هی تماشا میکرد ومیسوختواون ...

هر سری میبینم گریه م میگیره😢

گناه داشت

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

ترکید این سایت از مرگ طاهر،

سوم همه دعوتن به صرف افطار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اون یکی تاپیکم تو بودی گفتی طاهر کیهشما فقط نتفلیکس میبینی ؟احتمالا فکر میکنی باکلاسیه بگی کیههرک ...

بنده هامبورگ زندگی میکنم.  سریال هاتونو از غیب بفهمم؟

لابد شعور شخصیت همگی مشخص شد با ریپ هاتون😐😂

حالا ریپ بزنید دیگه سین نمیزنم نمیخونم  خسته نباشید

بنده هامبورگ زندگی میکنم. سریال هاتونو از غیب بفهمم؟لابد شعور شخصیت همگی مشخص شد با ریپ هاتون😐😂حا ...

وای مامانم اینا 

اونایی که من دیدم رفتن خارج برای کشورشون بیشتر از کسایی که ایرانن احترام میزارم و چس کلاس نمیان

حالا اقای با کلاسسسس تا صبح ریپ نزن

چطو دلت میاد😢😁

من که غریبم،اون ستایش بعدش میره با یکی بهتر از طاهر ازدواج میکنه،اون چطور دلش اومد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نمیبینی همه تاپیکا میگن سریال ستایش آدم خودشو به کصخوولی نمیزنه گه بعضیا دوس دارن ادای خنگارو در بیا ...

وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
من که غریبم،اون ستایش بعدش میره با یکی بهتر از طاهر ازدواج میکنه،اون چطور دلش اومد

ازدواج حق هر انسانیه😁

سختی زیاد کشید

همه خونواده ش از دست داد

ازدواج حق هر انسانیه😁سختی زیاد کشیدهمه خونواده ش از دست داد

خبه خبه 

چشاتو‌درویش کن

وای مامانم اینا اونایی که من دیدم رفتن خارج برای کشورشون بیشتر از کسایی که ایرانن احترام میزارم و چس ...

والا ما ایرانیم میدونیم تو ناف امریکا چخبره

صد سال پیش ک نیس ماهواره و اینترنت و ...