2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 85 پست
نه طلسم نشدی ،عادت کردی هی کوتاه اومدی ،اونم روز به روز وقیح تر شده ،وظیفه داره نفقه بده وقتی توخونش ...

خیلی تلاش کردم درست شه یادبگیره نمیشه حتی اونجام میخابه شبو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگیتون به جای خیلی سختی رسیده ،کاش ی فکر اساسی کنی،اینجوری دیگه واقعا مشکله که اینقدر بی تفاوت ،حت ...

زندگی من خیلی وقته ازدست رفته ینی دیگ هرچی تلاش میکنم هیچی درست نمیشه شوهرم چپ میره راست میره میگه جم کن برونمیخامت ولی من پای رفتن ندارم خانوادم میکشنم

چی بگم ولی شوهرمن درست بشونیست خودش میگ نمیخادم براهمین تکون نمیده ب خودش همه هم فقط دارن نگاش میکنن ...

اگه تلاش هات کردی اصلاح پذیر نشده سازگار نبوده دادخواست وعسروحرج تون بزنید هرجاهم مشکلی خوردین بهم بگین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شوهرم همش یادنبال خانوادشه یازنای فامیلش من بخداازنظررروحی داغونم هیچ جای طوقلب شوهرم ندارم بااینکه ب سختی ب من رسیده وسالهاصبرکرده برام هیچ چیزم ازبقیه کم ندارم ولی زندگی سختی داشتم

اگه تلاش هات کردی اصلاح پذیر نشده سازگار نبوده دادخواست وعسروحرج تون بزنید هرجاهم مشکلی خوردین بهم ب ...

خانوادم نمیذارن چون برادرزاده مادرمه میگن بدمیشه فلان میشه

ولی الان بدنیس بامن اینجوری رفتارمیشه؟

دیروزسراینکه فق۳۰۰هزارخاسم انقدکتک خوردم

اگه تلاش هات کردی اصلاح پذیر نشده سازگار نبوده دادخواست وعسروحرج تون بزنید هرجاهم مشکلی خوردین بهم ب ...

میگ پدرم بایدخرج توروبده همچی چیزی هس داخل قانون؟؟

میگ ب من مربوط نیس هیچ تکونیم نمیخوره فق دنبال بقیس من همیشه تنهام

خاهش میکنم نمک روزحمم نزنید من دلم گرفته بودفقط خاسم اینجادردودل کنم چون هرچی تلاش کردم نتونسم بخابم

نه چرا اینجوری فکر میکنی ،خواستیم هم همدردی کنیم و هم راهنمایی ولی خوب ،نمیدونم راستش دیگه چی بگم 

نمیدونم۵ساله میبینم همینه ولی بازنمیدونم چراپابنداین زندگیم انگارطلسم شدم پای رفتن ندارم

این چه حرفیه عزیزم 

یا با مهربونی 

یا با دعوا 

باهاش حرف بزن نشد خودت دنبال کار باش خرج خودت وبچه ات رو در بیار 

همسرت درست بشو نیست ،برو خونه بابات 

یه قهر درست وحسابی کن 

یه حرکتی باید بکنی 

این چه حرفیه عزیزم یا با مهربونی یا با دعوا باهاش حرف بزن نشد خودت دنبال کار باش خرج خودت وبچه ات رو ...

خیلی حرف زدم ولی من براش ارزشی ندارم میگه خب برو

فعلانمیخام برم کارم بخداشهرم کوچیکه کاری نیس بخام کنم