2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 85 پست
وای 😓 خداوند خودش به راه درست هدایتشون کنه ،آخه اینجوری که نمیشه

آره منم میگم نمیشه میگم بیاین بزرگتراحرف بزنیدلااقل شایدشوهرم درست شه ی ذره حجالت بکشه 

ولی خانوادم حیانمیکنن هیچی نمیگن براهمین شوهرم انقدپروشده میدونه من بی کسوکارم

ایشالا که مشکلتون حل بشه ایشالا که اگر مادرشوهرت اذیت میکنه یا هر کی که همسرت رو پر میکنه ،خداوند خودش مجازاتش کنه 

ولی ببین اصلا دیگه ی مدت داد نزن ،بحث نکن میدونم سخته ولی صبوری کن ،صبر پاداش داره ،مبادا بی احترامی کنی ،روتون تو روی هم بده باز بشه ،بزار ی مدت صبر و سکوت باشه ،بیشتر کنار همبن مادرشوهر باش اشکال نداره ،کمکش کن ،همدلی بیشتر ،به همین شوهرت هم گیر نده ولی هی دورش هم نپلک ،شاید خدا خواست و متوجه رفتارشون شدند و دلشون نرم شد و با هم ایشالا خوب شدین 

اینا به ذهنم رسید بهت بگم عزیزم ،راستش دیگه نمیدونستم چی بگم ،در آخر هم از خدا میخوام به زودی زود رنگ وروی آرامش رو ببینی و عزیزترین بشی واسشون🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم میگم نمیشه میگم بیاین بزرگتراحرف بزنیدلااقل شایدشوهرم درست شه ی ذره حجالت بکشه ولی خانوادم ح ...

نه دیگه ول کن ی مدت وقتی می‌بینید حمایت نمی‌کنند، بسپار کامل شرائطت رو بخدا ،خداوند خودش به بهترین نحو ایشالا کمکت میکنه ولی خودتم ی مدت صبوری کن ،صبر پاداش داره،داد ودعوا نکن ،کنارشون باش،لبخند بزن ،کمک حال همین مادرشوهر باش ولی نه زیادی هم ،در کل خوشرو و خوش سر زبون باش،قلقش ببین چیه چون مادر شوهر مهره مهمیه و واسه پسرا عزیزترین 

ممنون

خواهش میکنم عزیزم 💚🩵

حالا هم پاشو ی لیوان آب بخور آروم تر بشی آیت الکرسی بخون به خداوند توکل کن از خودش کمک بخواه ،ایشالا تا صبح فردا و فردا ها شرائط نرم نرم به سمت خوبتر شدن برات پیش بره

میفهمم چی میگی ولی واقعیتش خستم همین

عزیزدلم ، دایی تون چی ؟؟ 

نمیشه ازش بخواین که کمکتون کنه ؟

شده باهش دردُ دل کنین ؟ و در جریانِ حالِ بد و گرسنگی هاتون بذاریدش؟

بهر حال مرد خونست !!!! کم کسی نیست 

مادرش ازخودش بدترهشوهرم هی میخوره میخابه اونام عین پروانه دورش میچرخن

گلم چاره ای نیست ... حالا که حمایت خانواده ات رو هم نداری 

خودت یا علی بگو و برو جلو 

از سر سفره شون که نمی تونن بیرونت کنن 

برو باهشون افطار کن 

توی جمع کردن سفره یا پخت غذا کمک شون کن 

... کلا رویه ات رو عوض کن 

شاید اولش سخت باشه برات

اماااا کم کم متوجه میشن که در موردت اشتباه کردن 

گلم چاره ای نیست ... حالا که حمایت خانواده ات رو هم نداری خودت یا علی بگو و برو جلو از سر سفره شون ک ...

انقدبی احترامی دعوا فش تهمت ودروغ پشت سرم بافتن ک رفتنم توهین ب شحصیت خودمه اونام راضین کسی دوس نداره من برم وقتی راحت میشم ک خودم ازخودم خونه داشته باشم