2777
2789
بابا شوهر فقط چشم ابرو مشکی خوبه 😂😂 نه آخه توی اطرافیانی که با خارجی ازدواج کردن دیدم که تفاوت فر ...

شوهر منم خارجیه عزیزم مشکلی نداریم از لحاظ فرهنگی جدی میگم روش فکر کن مرد خارجی خیلیی بهتره

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
واي تروخدا انقد نترسونيد اين بنده خدارو از شوهر و ازدواج .الحمداللللللله من ك راضي ام خيلي ام راضيم ...

خداروشکر ایشالا همیشه در کنار هم خوشبخت باشید عزیزم ❤ 

آره والا انقدر بچه ها نالیدن وحشت کردم 🙁😂

والا من که از خدامِ ولی از شانس بدم من ایران نیستم مرسی عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم خارجیه عزیزم مشکلی نداریم از لحاظ فرهنگی جدی میگم روش فکر کن مرد خارجی خیلیی بهتره

جدی میگید ؟

آخه من اصلا میترسم با این خارجیا رفت آمد کنم بس که پسراشون سریع پسرخاله میشن 🙁

جدی میگید ؟ آخه من اصلا میترسم با این خارجیا رفت آمد کنم بس که پسراشون سریع پسرخاله میشن 🙁

اره گلم یکی از دوستام شوهرش خارجیه خودشم البته خارجیه اون دوتا از دوستای ایرانیمم یکیش شوهرش خارجیه یکیش زنش خارجیه با مرد ایرانی ساختن اعصاب میخواد واقعا اونایی که با خارجی ازدواج کردن دیدم که میگم راحت ترن خودمم واقعا حوصله لوس بازیای پسرای ایرانیو ندارم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
جدی میگید ؟ آخه من اصلا میترسم با این خارجیا رفت آمد کنم بس که پسراشون سریع پسرخاله میشن 🙁

کدوم کشوری عزیزم؟من یه شناخت نصبی از ادمای هر کشور دارم چندین سال باهاشون حرف زدم میشناسم چجورین

شما هم خارج از ایران زندگی میکنید ؟

بله عزیزم 

فرانسه اتفاقا مردای خیلی با شخصیتی داره خیلی بهتر از مردای انگلیسی و امریکایی و کانادایی هستن پرستیژشون خیلی خیلی بالاتره سعی کن تو اجتماع در بیای عزیزم جاخای مختلف برواز اول وارد رابطه نشو کم کم دوستای اجتماعی پیدا کن وبشناسشون بعد فکر رابطه و ازدواج باش بخدا خیلی بهترن نه مادرشوهر نه پدر شوهر نه جاری نه خاله زنک بازی نه چشم چرونی و خیانت خیلییی خیلی بهترن خواستی بیا دوست بشیم باهم صحبت کنیم عزیزم

بله عزیزم  فرانسه اتفاقا مردای خیلی با شخصیتی داره خیلی بهتر از مردای انگلیسی و امریکایی و کان ...

آره حق با شماست شوهر خارجی این خوبی ها رو هم داره ...

آخه من همش فکر میکنم که آدم نمیتونه راحت هر حرفی که به زبونش میاد رو بزنه مثلا آدم بخواد به شوهرش بگه قربونت برم کلمه ی مترادفشو پیدا نمیکنه 😂نه شوخی میکنم بالاخره یه چیزای مثبتی داره و یه چیزای منفی ...

آره حق با شماست شوهر خارجی این خوبی ها رو هم داره ... آخه من همش فکر میکنم که آدم نمیتونه راحت هر ح ...

من قوربونت برمو بهش یاد دادم براش توضیح دادم معنیش اینه قشنگم بهش میگم الهی قوربونت برم😂😂😂اونم نمیتونه خوب تلفظ کنه میخواد بگه قوربوننت برم میگه قوووربانات برم منم ضعف میکنم 😄😄اتفاقا خیلیی شیرینه مردای خارجیو بهشون فارسی یاد بدی هی خودت ضعف میکنی خیلییی خیلی شیرین و بامزست یا مثلا نمیخوامو بهش یاد دادم هرچیو نخواد میگه نمییخوام😂😂😂کیف میکنم