seven_little_moon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 673 عنوان فراهانی 78 بازدید | 6 پست سلام کسی هست دوره نهایی فراهانی رو خریده باشه؟ چجوری بوده؟نتیجه گرفتید؟ 1403/12/15 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدمسابقنیستم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6526 نهایی فقط؟ بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔
seven_little_moon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 673 نهایی فقط؟ دوره هاش جداست من شیمیم چون خوبه سالیانه شرکت نکردم ولی برای نهایی تصمیم دارم نهاییشو بخرمولی کسی پیدا نکردم ببینم چجوری بوده نتیجه و ..
آدمسابقنیستم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6526 دوره هاش جداست من شیمیم چون خوبه سالیانه شرکت نکردم ولی برای نهایی تصمیم دارم نهاییشو بخرمولی کسی پی ... نهاییش عالیه من پارسال کم کاری کردم اما فقط ویدیو دیدم دیگ حل نمونه سوال و سوالای خود ویدیو رو نه .. ۱۷ شدم اگ خوب ببینی ویدیو شو سوالاشو دو بار حل کنی نمونه سوالم حل کنی کتابم خوب بخونی ۲۰ میشی بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔
seven_little_moon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 673 نهاییش عالیه من پارسال کم کاری کردم اما فقط ویدیو دیدم دیگ حل نمونه سوال و سوالای خود ویدیو رو نه .. ... مرسی عزیزم🤍✨
آدمسابقنیستم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6526 مرسی عزیزم🤍✨ 💋 بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔