2777
2789
عنوان

دعا نویس

46 بازدید | 2 پست

امروز یه تاپیک دراین مورد دیدم و خواستم یه چیزی بگم..

دوستان بدون اراده و خواست خدا برگی از درخت نمیوفته 

کسایی که میرن سمت دعا و جادو شاید اون مورد براشون عملی بشه ولی میدونین چیه؟

من حس میکنم خدا بعد از اون خواسته ای که با دعا براورده شده دور اون بنده رو دیگه خط میکشه واسه همیشه 

شمارو نمیدونم ولی من هرچی اطرافم دیدم طرف سمت این کارارفته اون خواسته براش حل شده ولی هزار تا گره ی دیگه افتاده تو زندگیش

انگار که خدا به ادم میگه باشه اینو بهت میدم ولی ازاینجا به بعد من دیگه پشتت نیستم خودتی و خودت... 

نرید سمت این کارا حمایت خدارو از خودتون و زندگیتون نگیرید

دعاها قرآنی هستن و مشکل گشا هستن. 

یه فلان فلان شده ای تو زندگی یکی از عزیزان من جادو جنبل کرد و هر روز همین کارو ادامه میداد. هر چه در توان داشت انجام داد، موفق هم شد. دیروز اتفاقی توی خیابون دیدمش حسابی پُکیده بود! قیافه‌ش داغون شده بود. قطعا کارما براشون اتفاق میفته ولی چون گاو تشریف دارن به کارشون ادامه میدن. اینا کسانی هستن که شیرینی مزایایی که با جادو جنبل به دست آوردن زیر دندونش رفته و ول نمیکنن تا وقتی پاشونو بذارن توی گور.

دعاها قرآنی هستن و مشکل گشا هستن. یه فلان فلان شده ای تو زندگی یکی از عزیزان من جادو جنبل کرد و هر ر ...

عزیزم منم منظورم دعا و جادوهایی بود که برای نیت بد استفاده میشه یا برای اینکه چیزی رو به زور از خدا بگیری استفاده میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان