2777
2789
عنوان

واقعا چرا

62 بازدید | 10 پست

اصن فلسفه اینکه بعضی خانوما عامدانه خودشونو حین مریضی لوس میکنن رو نمیفهمم

بعد تازه میگن و بهش افتخار میکنن ، بقیه رو هم نصیحت میکنن که هوچی گری کن تا نازتو بخرن

بعد من حین اینکه طرف داشت از اعماق گوشت تنم بخیه میزدن و نخ و سوزنو جلو چشمم میکشید بالا و دوباره فرو میکرد تو زخم ، همینجوری خیره خیره نگاش میکردم🗿😂

الانم از جام نمیتونم پاشم ، ینی زخمه یه وجب طول و یه وجب عمق داره ، کلی بخیه خورده ، یه لیتر خون ازم رفته ، اثر بیحسی هم رفته و منم کلا مسکن نخوردم ولی با بقیه هم شوخی میکنم ، میخندم ، چت میکنم و همینطور درازکش به درس و بقیه کارام میرسم 

چون حالم از آه و ناله کردن و این لوس بازیا به هم میخوره

و مامانم دائم داره نصیحت میکنه یه ذره ناز کن این کارا چیه میکنی🗿😂

بابا بیخیالللل

چرا باید حال بقیه رو هم بد کنم

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

انرژی زنانه شون بالاسیا دارن سعی میکن انرژی زنانشون رو بالا ببرن با تمرین

پس منم انرژی مردانه‌م بالاست😭😂

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون زنن دوس دارن یکی حمایتشون کنه بهشون محبت کنه مراقبشون باشه شما اگ اینجوری نیستی ب جنسیتت شک کن

اینا در واقع ویژگی های یه فرد خردساله ، نه یه خانم بالغ🤝

ن اینا تمایلات ی زنه وگرنه چرا ازدواج میکنه؟زنا بیشتر بعد عاطفی براشون مطرحه تا جنسی

بعد عاطفی و جنسی هر دو برای هر دو طرف هست ، سعی نکنید کتمان کنید

اینکه وااااییی من خیلی کوچولو و ضعیفم از من مراقبت کنین و منو ناز نازی کنین رفتار یه بچه ۵ ساله‌س

آدم تا جایی که واقعا نیاز به کمک نداشته باشه لزومی نداره بقیه رو آسفالت کنه

بعد عاطفی و جنسی هر دو برای هر دو طرف هست ، سعی نکنید کتمان کنیداینکه وااااییی من خیلی کوچولو و ضعیف ...

مگ من گفتم برای دو طرف نیس؟ گفتم عاطفی ب زنا غالب تره در صورتی ک مردا ۸۰ درصد برای س ک س میرن سراغ زنا ..

بقیشم ک گفتی و چیزایی ک تو بیو نوشتی معلومه یچیزی تو گذشته آزارت میده ک روت ب این شکل اثر گذاشته 🤷‍♀️

مگ من گفتم برای دو طرف نیس؟ گفتم عاطفی ب زنا غالب تره در صورتی ک مردا ۸۰ درصد برای س ک س میرن سراغ ز ...

خب از اول بگو

برابری جنسیتی بهت فشار میاره؟

من مثل شما از طفولیت تجربه رابطه ندارم ، تو عمرم نه عاشق شدم ، نه کراش زدم ، نه تو رابطه رفتم که بخوام آسیب ببینم

جزئی از شخصیتمه که بهش افتخار میکنم ، و خودم تلاش کردم تا قوی و مستقل بسازمش🗿🤝