2777
2789
عنوان

واقعا چرا

62 بازدید | 10 پست

اصن فلسفه اینکه بعضی خانوما عامدانه خودشونو حین مریضی لوس میکنن رو نمیفهمم

بعد تازه میگن و بهش افتخار میکنن ، بقیه رو هم نصیحت میکنن که هوچی گری کن تا نازتو بخرن

بعد من حین اینکه طرف داشت از اعماق گوشت تنم بخیه میزدن و نخ و سوزنو جلو چشمم میکشید بالا و دوباره فرو میکرد تو زخم ، همینجوری خیره خیره نگاش میکردم🗿😂

الانم از جام نمیتونم پاشم ، ینی زخمه یه وجب طول و یه وجب عمق داره ، کلی بخیه خورده ، یه لیتر خون ازم رفته ، اثر بیحسی هم رفته و منم کلا مسکن نخوردم ولی با بقیه هم شوخی میکنم ، میخندم ، چت میکنم و همینطور درازکش به درس و بقیه کارام میرسم 

چون حالم از آه و ناله کردن و این لوس بازیا به هم میخوره

و مامانم دائم داره نصیحت میکنه یه ذره ناز کن این کارا چیه میکنی🗿😂

بابا بیخیالللل

چرا باید حال بقیه رو هم بد کنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ن اینا تمایلات ی زنه وگرنه چرا ازدواج میکنه؟زنا بیشتر بعد عاطفی براشون مطرحه تا جنسی

بعد عاطفی و جنسی هر دو برای هر دو طرف هست ، سعی نکنید کتمان کنید

اینکه وااااییی من خیلی کوچولو و ضعیفم از من مراقبت کنین و منو ناز نازی کنین رفتار یه بچه ۵ ساله‌س

آدم تا جایی که واقعا نیاز به کمک نداشته باشه لزومی نداره بقیه رو آسفالت کنه

بعد عاطفی و جنسی هر دو برای هر دو طرف هست ، سعی نکنید کتمان کنیداینکه وااااییی من خیلی کوچولو و ضعیف ...

مگ من گفتم برای دو طرف نیس؟ گفتم عاطفی ب زنا غالب تره در صورتی ک مردا ۸۰ درصد برای س ک س میرن سراغ زنا ..

بقیشم ک گفتی و چیزایی ک تو بیو نوشتی معلومه یچیزی تو گذشته آزارت میده ک روت ب این شکل اثر گذاشته 🤷‍♀️

مگ من گفتم برای دو طرف نیس؟ گفتم عاطفی ب زنا غالب تره در صورتی ک مردا ۸۰ درصد برای س ک س میرن سراغ ز ...

خب از اول بگو

برابری جنسیتی بهت فشار میاره؟

من مثل شما از طفولیت تجربه رابطه ندارم ، تو عمرم نه عاشق شدم ، نه کراش زدم ، نه تو رابطه رفتم که بخوام آسیب ببینم

جزئی از شخصیتمه که بهش افتخار میکنم ، و خودم تلاش کردم تا قوی و مستقل بسازمش🗿🤝