2777
2789
عنوان

ضدالتهاب قوی

4768 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

ضد التهاب قوی ک بدنو از التهاب کردن جلوگیدی کنه میدونین ؟

دارم دیونه میشم همه جام التهاب میکنه هیچی نشون نمیده ن ام ار ای ن ازمایش هیچی همینجوری استخونام ورم میکنه علایم ام اس مانند عود میکنه و ...

منم اینجوری مات و مبهوت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ترتیب از بیشترین میگم   شیرینی التهاب میاره   نون باعث التهاب میشه  چاقی باعث التهاب میشه  آب نجوشیده   چیزایی که التهاب رو کم میکنه    سیر خرما نعنا پونه کلم پیازچه زرشک انار آب جوشیده 

ضد انتخاب قوی 

دمنوش زنجبیل

چای فلفل(فلفل سیاه)

مصرف زردچوبه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
مثلا پا و دستت ورم میکنه ؟ فشارخون نداری ؟ از اعصاب هم میتونه باشه

کلا دو ساله اینجور شدم قبلا ورم کرد یمدت درس شده بودم دوباره عود کرده مثلا استخونای مچ دستم زانوهام بزرگ شده اعصابمو خرد میکنه یا خیلی از استخونای دیگ . مثانم قاطی کرده و التهاب کردنی متوجه میشم همزمان سرگیجه میگیرم منگ میشم تعادل ندارم لرزش چشم میگیرم حالت تهوع و ... کلا علایم ام اس ولی هیچ دکتری گردن نمیگیره ک التهابه . میخام حداقل یجوری با خوردنی یا چیزی جلوشو بگیرم داره بدنمو نابود میکنه 😢😢😢

به ترتیب از بیشترین میگم شیرینی التهاب میاره نون باعث التهاب میشه چاقی باعث التهاب میشه آب نجو ...

مرسی گلم . ینی با اب دارو نخورم ؟ نون التهاب میاره؟ هر نونی 😣😣پس چی بخورم

فقط و فقط زردچوبه معجزه میکنه هر روز روزی سه بار اگه روزه میگیری سحر و افطار 

دوتا قاشق غذا خوری پر زردچوبه با کمی اب مخلوط کن یه لیوان اب  هم بزار کنار دستت  زردچوبه که خوردی سریع اون اب خالی رو بخور که طعمش حالتو بد نکنه  

مدام  تکرار کن عالیه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خب تشخیص خود دکترا چیه؟

ام ار ای نرمال نشون داده قرص اعصاب اینا میدن ولی وقتی التهاب میکنه باید جلوی التهاب گرفته بشه قرص اعصاب ب چ درد میخوره شاید یکم اعصابو کنترل کنه ولی نمیتونه حلوی نابودی بدنو بگیره و دکترهای دیگ هم رفتم هیچی .‌دکتر روماتیسم رفتم ازمایش نوشت نرمال بود . یمدت قرصای رماتیسم خوردم فایده نداشت .

عصب مثانم قاطی کرده ک متوجه مر شدن مثانه نمیشم یا تخلیه نمیشه مثانه کلیه ام هیدرونفروز میشه😔.