2777
2789
عنوان

محیط توییتر

166 بازدید | 18 پست

بنظرم هر اپی یه وایبی داره محیط توییر اینجوریه که تا به حرفی میزنی یه موج مخالف میان وفوحش رکیک میدن🤣

درسته ممکنه آدما نظرات مختلفی داشته باشم اما چرا باید فوش بدن . مثلاً اگه بیای توی یوتیوب میبینی مردم خیلی محترمانه نظراتتون رو گفتن.

یوتیوب جمع فرهیختگانه 😄

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توئیتر جای بیخودیه 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

اینجا هم که نمیشه حرف زد سریع تعلیق میشیم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

اما محیط اینستا از نظر من اینجوری

وایب توییتر سیاسته اصلا اسمش که میاد بوی سیاست با خودش میاره😂😂

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

من که فقط خواننده ام

منم خیلی بی طرف و تو حال خودم بودم 😂🙌 ولی بعضی توییت ها رو میدیدم به معنای واقعی مخم میترکید🤦🏻‍♀️😂

اگه بیای خاک قبر منو بو کنی بوی عشق به تورو میده انقدر که دوست دارم...

اما محیط اینستا از نظر من اینجوریوایب توییتر سیاسته اصلا اسمش که میاد بوی سیاست با خودش میاره😂😂

اره اونکه هست ولی آدماش تو فاز دیگه واگه دیده باشی اگه با عقیده ای مخالف باشم فوش میدم😂