2821
2789
عنوان

دعوت نوبر

67 بازدید | 9 پست

دعوت کردن برای افطاری

شام فقط دو نوع غذا دادن یه قورمه سبزی یه مرغ  عمدا چون میدونن هیچ کدومو دوست ندارم 

افطارم که نگم فقط خرما و زولبیا بامیه

خب وقتی خسیسید دعوت نکنید

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

خب مشکل تو هست که اون غذاها رو دوست نداری، چون این دو غذا جزو غذاهایی هست که همه می‌پسندند.

خسیس نیست که دوتا غذا داده.

احتمالا افطار هم نداده که معده هاتون پر نشه و نتونید شام بخورید

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب مشکل تو هست که اون غذاها رو دوست نداری، چون این دو غذا جزو غذاهایی هست که همه می‌پسندند.خسیس نیست ...

زشت نیست فقط دو نوع غذای ساده؟

خب مشکل تو هست که اون غذاها رو دوست نداری، چون این دو غذا جزو غذاهایی هست که همه می‌پسندند.خسیس نیست ...

اونوقت من دعوتشون کردم فینگر فود عدس سالا ماکارونی ساولاد الویه ماکارونی ژله تخمه میوه

اونوقت من دعوتشون کردم فینگر فود عدس سالا ماکارونی ساولاد الویه ماکارونی ژله تخمه میوه

دستت درد نکنه و خدا بهت برکت بده

ولی قورمه سبزی و مرغ غذای ساده نیست،کلی هزینه اش هست.

برای مهمون پرجمعیت معمولا در حد همین غذاها میدن که همه بخورن،فینگرفود و الویه و ... پیش غذاست. در ضمن ماه رمضان هست پرخوری خوب نیست😜

من خودم ادمی هستم که برم مهمونی از غذا حتی اگه نیمرو باشه بهانه نمی‌گیرم مخصوصا با این خرج گرون، فقط توقع دارم غذا کم نباشه😁

شما هم از این به بعد مهمونی رو  ساده تر برگزار کن،خودت هم اذیت نمیشی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
دستت درد نکنه و خدا بهت برکت بدهولی قورمه سبزی و مرغ غذای ساده نیست،کلی هزینه اش هست.برای مهمون پرجم ...

فقط فینگر فود عدس😂

دستت درد نکنه و خدا بهت برکت بدهولی قورمه سبزی و مرغ غذای ساده نیست،کلی هزینه اش هست.برای مهمون پرجم ...

دوربین مخفی بود بابا

سالاد ماکارونی و ماکارونی برای دعوت؟🤣🤧

دوربین مخفی بود باباسالاد ماکارونی و ماکارونی برای دعوت؟🤣🤧

من فکر کردم منظورت اینه کنار غذای اصلی اینا هم داشتی🤣🤣🤣