2777
2789
عنوان

اصن خیلی عجیبه دارم روانی میشم

267 بازدید | 26 پست

چند وقته به صورت شدیدی دارم بد بیاری میارم...
چه غلطی بکنم ؟
من ادم خیلی گناهکاری نیستم . نماز نمیخونم ولی گناه ندارم با این حال چندین بار توبه کردم اما انگار قبول نمیشه من نمیدونم داره چه اتفاقاتی میوفته
مگه میشه این همه بد بیاری پشت سر هم !
مامانم میگه چشم خوردی خب چیکار کنم الان ...
دارم میمیرم..
زندگیم داره نابود میشه من چیکار کنم ؟
عادیه به نظرتون ؟

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فک می‌کنی اگ نماز بخونی خدا باید برات همه چی فراهم کنه؟ بگرد ببین مشکل کارات کجاس

من نمیدونم دیگه هیچی نمیدونم
فقط اینو میدونم این حد از بد شانسیه یهویی اصن عادی نیس من کاری نکردم که

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

برو پیش یع فالگیر دعا گری چیزی ببین طلسم داری یا نه بعدشم در کتاب باز کن

اصن اخه اعتقادی هم ندارم به این چیزا
نمیدونم کسیم نمیشناسم 

منطقی فکر کن ببین مشکل کار از کجاست ، خدا بخاطر نماز نخوندن برای تو مشکل ایجاد نمیکنه نماز و برای خودمون میخونیم نه خدا ، ولی اینا یه دلگرمی میده برای حل مشکلات ، الانم تمرکزتو بزارروی مشکلت ببین چرااینجوری شده

دلم میخواد بمیرم ...
من نمیدونم چرا زندگیم اینجوری شده
من به کسیم بدی نکردم ...

من نمیدونم دیگه هیچی نمیدونم فقط اینو میدونم این حد از بد شانسیه یهویی اصن عادی نیس من کاری نکردم که

خودتو درگیر اینجور چیزا نکن عزیزم اینجور فقط هی انرژی منفی ب خودت میدی همه چی درس میشه کم کم سعی کن بفهمی مشکل کارات کجاس 

اصن اخه اعتقادی هم ندارم به این چیزا نمیدونم کسیم نمیشناسم

طلسم که واقعیه .بزن تو گوگل فالگیر نی ینی سایت 

یکی هست اسمش فکنم مهتابه همه میشناسنش شمارشو گذاشتن بهش زنگ بزن 

منطقی فکر کن ببین مشکل کار از کجاست ، خدا بخاطر نماز نخوندن برای تو مشکل ایجاد نمیکنه نماز و برای خو ...

اصن باورت نمیشه هی دارم فک میکنم ببینم من کجا خطا کردم کجا اشتباه کردم

اصن سمت هر دری میرم بسته میشه
همه چی خراب میشه
من همه تلاشمو دارم میکنم واسه زندگیم
قبلا اینجوری نبود
اصن اینقدر عجیب شده که دارم دیوونه میشم

۴ قل بنویس رو کاغذ بنداز گردنت همیشه همراهت باشه چشم نمیخوری. هر روزت هم با ایته الکرسی شروع کن انرژ ...

مرسی عزیز دلم :)

طلسم که واقعیه .بزن تو گوگل فالگیر نی ینی سایت یکی هست اسمش فکنم مهتابه همه میشناسنش شمارشو گذاشتن ب ...

چی یاد دختر مردم میدی طلمسارو بزار واسه خودت نمیخاد معرفی کنی خودت از نتایجش شگفت زده شو