2777
2789
عنوان

لعنت ب این قطعی برق اه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهرین؟ برق ما اصلا قطع نمیشه اراک

منم شیرازم پاییز به اینور هنوز برقمون نرفته فقط تابستون برقمون میرفت البته تو همین شیراز هم خیلیا میگن برقاشون میره نمیدونم چرا برق ما نمیره😁🤦‍♀️

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

برو خداروشکر کن یه روز درمیونه 

واسه ما هر روز میره ۲ ساعت 

با بدبختی دارم خونه تکونی میکنم خونمون کامل تاریک میشه بچه هام انقدر میترسن که از بغلم تکون نمیخورن 

للعنت بهشون کثافتای بی عرضه 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

منم شیرازم پاییز به اینور هنوز برقمون نرفته فقط تابستون برقمون میرفت البته تو همین شیراز هم خیلیا می ...

ما حتی تابستونم نمیرفت 

بقیه از قطعی برق گله میکردن تعجب میکردم

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

برو خداروشکر کن یه روز درمیونه واسه ما هر روز میره ۲ ساعت با بدبختی دارم خونه تکونی میکنم خونمون کام ...

ای خدا واقعا سخته خدا هزار بار لعنتشون کنه داریم می‌رسیم ب کشور جهان سوم بخدا آفریقا وضعشون از ما بهتره

از ماست که بر ماست یکی دو تا مشکل نداریم که .

بی برقی 

تورم ، درامد کارگر ۱۲ میلیون خونه سه میلیارد 

درحالی که ده سال پیش درامد کارگر ۲ میلیون و همون خونه ۷۰ میلیون بود ،

کارگر ده سال پیش با سه سال کار کردن میتونست خونه بخره 

کارگر الان با ۲۱ سال کار کردن شاید بتونه خونه بخره 

ده سال دیگه کارگر ایرانی لباس هم نمیتونه بخره .

شدیم عین برده های فرعون .

ما صبح تا شب کار میکنیم و به خاطر تورم رو صفر میمونیم ،

یه عده هم خوش به حالشونه و اموال ثابتشون روز به روز گرون تر میشه و اونا بدون هیچ مهارت و توانایی پولدار تر میشن و تولیدکننده ها و آدمای ماهر تازه کار و نسل جوون روز به روز فقیر تر .

بعد دهه چهلی ها و دهه پنجاهیا میان دهه هشتادیا رو نصیحت میکنن ، بابا بیست سالگیه شما ایران بهشت بود ، بیست سالگیه ما هزار تا نابودی

ما حتی تابستونم نمیرفت بقیه از قطعی برق گله میکردن تعجب میکردم

نه برا ما تابستون هر روز میرفت ولی از پاییز تا حالا نرفته کاش به جا تابستون الان میرفت🤦‍♀️

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

احتمالا ی رییسی مسئولی چیزی تو محلتونه پارتی دارین😂

نه فک نکنم😂