2821
2789
عنوان

کراشممم از

74 بازدید | 7 پست

از رفیقم پرسیده بود من باکیم؟

رفیقم گفته بود نمیدونم برو از خودش بپرس 

دوباره گفته بود رو می کراشه کراش داره؟رفیقم میگفت مگه میشه ی دختر کراش نداشته باشه گفته بود کیه شخصیتشو بگو ویژگی هاشو رفیقم گفته بود ی پسر قد بلند خشگل دماغ عملی ته ریش دار پولدار چهار شونه  و... اونم گفته بود بچه کجاست ؟

بنظرتون حس داره پ اینکه برا چی میخواست بدونه طرف بچه کجاست ?

دماغ عملی😂😂😂

حقیقتا یادم اومد به این پسرای دا.ف اینستا که دماغ عملی و ته ریش و رژ لب دارن و داخل آینه قربون خودشون میرن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حقیقتا یادم اومد به این پسرای دا.ف اینستا که دماغ عملی و ته ریش و رژ لب دارن و داخل آینه قربون خودشو ...

واییی اره منم 

پرنسسعلی😂😂😂😂

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

بآبا رفیقم همینجوری گفته بود و گرنه من رو طرف کراش دارم

ای بابا
خب بنظرم کراشت کنجکاو شده درموردت
یکاری کن باهات رودر رو بشه زیرپوستی، فرصتش پیش بیاد باهات بحرفه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792