2777
2789
عنوان

شماهم با خریدن چیزای کوچیک ذوق میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حتی جوراب و لاک و کش مو😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مبارکهببین من یه جنس نسبتا گرون خریدمکنارش یه بسته اشانتیون گیره مو بچه دادواسه اون گیرهه بیشتر ذوق ...

قربونت❤

اخ دقیقاااا😂منم یبار نزدیک 3 تومن لباس ورزسی خریدن 

کنارش یدونه کش مو و یه جفت مچ بند گذاشته بود هی میگفتم وااای چه خوبه اینااا😂همین باعث شد یبار دیکه از همون ویج باز همینقدر خرید کنم😂

نه متاسفانه، ولی اخلاق خوبیه

آرام جان سلام

شما احیانا ساکن حوزه اسکاندیناوی نیستید؟ یا من اشتباه گرفته ام؟ سالها قبل یه آرام میشناختم توی سایت 

کلماتشون و نظراتشون برام بسیار محبوب بودن

That's how it goes, Everybody knows

اره همینم

هفته پیش بازار بودم کلی لباس و شال و مانتو گرفتم آخر سر رفتم یه پیرسینگ بینی هم گرفتم صد و چهل تومن بال دراوردم پسرم تعجب کرده بود 

به خاطر این اخلاقم توی مناسبتا همیشه به باباش میگه لاک بگیر رژ بگیر گیره مو بگیر خخخخ

آره منم😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آرام جان سلامشما احیانا ساکن حوزه اسکاندیناوی نیستید؟ یا من اشتباه گرفته ام؟ سالها قبل یه آرام میشنا ...

سلام اوپرا جان. خوبید؟ 

بله، خودم هستم. شما لطف دارید. من هم نظرات شما در سایت می خونم و  لذت می برم.‌ 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم