2777
2789
عنوان

درگیری ذهنی

106 بازدید | 6 پست

امیدوارم یکی باشه اینجا منم درک بکنه 

من از کودکی درگیرم خودم هم نمی‌دونم درگیر چی ولی مغزم همیشه پره درگیر ذهنی دارم نمی‌دونم شاید هم میشه اسمشو گذاشت وسواس فکری شدید.   دیگه بع این باور رسیدم که حس میکنم خلقتم با آدما متفاوته اصلا من ی طوریم طرز فکرم طرز وجودم.  کوچکترین چیز ها اذیتم می‌کنه آستانه تحمل درد برام صفر هس 

نمیتونم واقعا خودمو توضیح بدم ولی امیدوارم یکی که مثل منه درکم کنه

هیچ کاریش نمیتونی بکنی

منم مثل خودتم

نمیدونم اعتقاد داری یا نه

ولی نماز فقط درمون درده 

من ٥ ماهه دارم میخونم فقط موقع نماز آرامش روحی و قلبی دارم و میتونم دردای قلبمو به خدا بگم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

هیچ کاریش نمیتونی بکنیمنم مثل خودتمنمیدونم اعتقاد داری یا نهولی نماز فقط درمون درده من ٥ ماهه دارم م ...

اصلا یه طوریم.  نمیتونم به کسی خودمو چیزی که درونم میگذره رو توضیح بدم.  فقط می‌دونم من با آدما خیلی متفاوتم.  من کلا درد و رنج میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا یه طوریم. نمیتونم به کسی خودمو چیزی که درونم میگذره رو توضیح بدم. فقط می‌دونم من با آدما خیلی ...

ما با دیگران متفاوت نیستم 

هممون داریم حفظ ظاهر میکنیم

یعنی منو هرکی از بیرون ببینه فکر میکنه بی دغدغه ترین و بی مشکل ترین و خوشحال ترین موجود رو زمین هستم

ما هم تقریبا بقیه رو اینجوری میبینیم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

هیچ کاریش نمیتونی بکنیمنم مثل خودتمنمیدونم اعتقاد داری یا نهولی نماز فقط درمون درده من ٥ ماهه دارم م ...

من موقع نماز تمرکز ندارم و ب همه چی فک میکنم

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....

من موقع نماز تمرکز ندارم و ب همه چی فک میکنم

منم خیلی موقع خؤندن تمرکز ندارم

نماز تموم میشه با خدا یک ربعی دردودل میکنم