2777
2789

من فیبرومی داشتم که از بیرون به دیواره رحم چسبیده بود کوچیک بود ولی باردار که شدم بزرگ شد دیگه آخرش با سزارین درش آوردن. گفتن درمان نداره و اگه بارداری و سزارین نبود بهتر بود که دست نزنم

سوال شغلی نپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدتی طب سوزنی رفتم تا سایزش بزرگ نشه لکه بینی داشتم که برطرف شد

چند سانته 

کوچیک شده؟

من چندبار زنان رفتم دارو ندادن 

یه دکتر دیگه وقت گرفتم 

طب سوزنی چند وقت یبار میرید تاثیرش جقدر بوده دارو چی میخورید

چند سانته کوچیک شده؟من چندبار زنان رفتم دارو ندادن یه دکتر دیگه وقت گرفتم طب سوزنی چند وقت یبار میری ...

دو تا ۲ سانت بود

چند تا هم ریز ، با طب سوزنی از بین نمیره ، فقط جلو بزرگ شدنش رو گرفت  ، یکسال طب سوزنی رفتم  اوایل هفته ای دوبار   و بعد هفته ای یکبار ، مشکلم بیشتر لکه بینی بود که فعلا حل شده،

چون پریودم بهم ریخته بود  دکتر دوفامد  داد

دو تا ۲ سانت بودچند تا هم ریز ، با طب سوزنی از بین نمیره ، فقط جلو بزرگ شدنش رو گرفت ، یکسال طب سوز ...

من فقط خونریزی شدید داشتم منظم بود 

الان لکه دارم 

برای من۵ سانته متاسفانه 

دو تا ۲ سانت بودچند تا هم ریز ، با طب سوزنی از بین نمیره ، فقط جلو بزرگ شدنش رو گرفت ، یکسال طب سوز ...

طب سوزنی یه نظرتون باید آدم خبره رفت یا فرقی نمیکنه 

من فقط خونریزی شدید داشتم منظم بود الان لکه دارم برای من۵ سانته متاسفانه

چند سالتونه؟

دو تا دکتر راحت به من گفتن رحم رو باید برداری

دکتر سوم خدا خیرش بده  ،به حرفشون خندید و گفت نیاز نیست

جای فیبروم  مهمه ،  چند تا  دکتر دیگه هم برو

طب سوزنی یه نظرتون باید آدم خبره رفت یا فرقی نمیکنه

من  دکتری که  رفتم  تحصلیکرده  چین بود

پیش پزشک طب سوزنی معروف برو ، فقط باید  خیلی دنبالش رو بگیری   چون  مدت زیاد باید رفت تا جواب گرفت

استرس هم نداشته باشی

چند سالتونه؟دو تا دکتر راحت به من گفتن رحم رو باید برداریدکتر سوم خدا خیرش بده ،به حرفشون خندید و گ ...

من سی سالمه مجردم 

متاسفانه ارثی هست انگار مادرم مادربزرگم داشتن

اصلا موندم چیکارکنم 

2790
2778
2791
2779
2792