2777
2789

می‌خوام سالی باشه که خوش آرایش ‌خوش پوش باشم 

آشپزی کنم 

معلم بشم 

ورزش کنم 

مدلینگ ادامه بدم و حتی اگه شد بلاگر بشم 

کلا خوش سلیقه باشم 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم ای تصمیمات رو برا سال 1403 نداشتید

من داشتم😂😂😂😂

الا گفتم 404 انجام میدم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

میگم ای تصمیمات رو برا سال 1403 نداشتید

نهههه اهدافم بیمه عمر فروشی و رانندگی و زیاد کردن روابط اجتماعی و کار کردن رو‌تروماهم بود

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

همين الانشم از همه سر تري

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نهههه اهدافم بیمه عمر فروشی و رانندگی و زیاد کردن روابط اجتماعی و کار کردن رو‌تروماهم بود

چون میگم اینا رو بخواید تو یک سال انجام بدید خیلی سخته میشه براتون که همه رو با هم هندل کنید

کاربر اقا هستم 

من داشتم😂😂😂😂الا گفتم 404 انجام میدم

من هرروز این تصمیمو میگیرم تصمیم میگیرم کتاب مورد علاقمو بخونم ولی ته روز انقدر کارکردم و به اهالی خونه فکر کردم میبینم دیکه هیچ فرصتی براخودم نمونده

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙