2821
2789
عنوان

واکسن هاری

916 بازدید | 18 پست

من امسال خرداد ماه گربه چنگم زد همون موقع واکسن زدم شر هم تو سه هفته ۴ دوز تزریق کردم بعدشم اواسط آذر ماه بود بازم گربه چنگم زد گفتن‌چون سه ماه از آخرین دوزت گذشته باید تمدید باشه خلاصه دو دوز دیگه هم چهاردهم آذر ماه زدم بعد دقیقا چهاردهم اسفند بازم یه گربه یه خراش خیلی ریز رو دستم انداخت که کلا دیده نمیشه و خیلی سطحیه بعد حالا به نظرتون چون دقیقا سه ماه از آخرین دوزم گذشته نیازه دوباره بزنم چون دقیقااااا سه ماه بعد از آخرین دوزی که واکسن هاری زدم بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زنگ بزن از بهداشت شهرتون بپرس 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

منم گربه چنگم زد یکم خون اومد باید بزنم نزنم چی میشه 

هفته پیش بود

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

گربه قیافش سالم بود تمیز بود ؟بنظرم نزنمنو ۲ بار گربه چنگ زده مردم از استرس ولی واکسن نزدم خداروشکر ...

والا تو محوطه خوابگاه خیلییی گربه هست همشون باهمن و همیشه هم تو خوابگاهمونن

گربه خیابون؟ حتما پیگیر باش بپرس اینجا اطلاعات غلط نگیری

پیگیرم دیگه گفتن بعد سه ماه بعد من دقیقا همون روزی که واکسن زدم سه ماه بعدش چنگم زده حالا موندم چیکار کنم